Volkswagen Tiguan Allspace va primi un facelift

Modelul Tiguan a beneficiat de o serie de actualizări în toamna anului trecut, iar de un tratament similar se va bucura în foarte scurtă vreme și versiunea Tiguan Allspace. Debutul noului SUV va avea loc săptămâna viitoare, mai exact în data de 12 mai.

Pe lângă designul exterior modificat, varianta cu ampatamentul extins va aduce și o serie de noi funcții tehnice avansate. Sistemele de control și asistență integrate de noul Tiguan Allspace vor garanta deplasări în condiții optime de confort și siguranță, iar lor li se vor adăuga numeroase servicii de conectivitate accesibile prin intermediul sistemului de infotainment MIB3.

Tiguan este în prezent unul dintre cele mai populare SUV-uri din lume, el fiind comercializat în peste 6 milioane de unități începând din 2007 și până în momentul de față. Unul dintre factorii care au contribuit la obținerea acestui succes a fost lansarea derivatei Tiguan Allspace, în anul 2017. Versiunea Allspace are ampatamentul cu 22 cm mai mare decât cel al modelului standard, oferă o capacitate de depozitare a bagajelor de până la 1.920 de litri și poate fi echipată opțional cu un al treilea rând de scaune.

Volkswagen a vândut până acum peste 1,5 milioane de exemplare ale variantei Tiguan Allspace, pe care o construiește atât în cadrul uzinei din Shanghai, China, cât și în incinta fabricii din Puebla, Mexic.

Comments are closed.