VIDEO Lansare oficială Hyundai IONIQ 6!

Hyundai Motor Company a lansat mult așteptatul IONIQ 6 Electrified Streamliner cu un film digital în premieră mondială. Fiind noul model din portofoliul IONIQ complet electric, gama de tehnologii avansate, spațiul, caracteristicile personalizate și autonomia extinsă redefinesc granițele mobilității electrice.

IONIQ 6 oferă o autonomie total electrică estimată la peste 610 km, conform standardului WLTP, precum și o capacitate de încărcare multiplă ultra-rapidă, 400-V/800-V. Mașina oferă un ampatament extrem de lung, de 2.950 mm, susținut de o gamă de roți de 20 sau 18 inch. Cu o lungime impresionantă de 4.855 mm, lățimea de 1.880 mm și înălțimea de 1.495 mm, IONIQ 6 apare cu un aspect elegant în mijlocul unei mări de vehicule electrice asemănătoare.

IONIQ 6 este disponibil cu o gamă de motoare și baterii pentru a se potrivi nevoilor fiecărui client. Bateria cu autonomie de 77,4 kWh poate fi asociată cu două configurații de motoare electrice, fie cu tracțiune spate (RWD), fie cu tracțiune integrală (AWD). Configurația de top a motorului dublu este o opțiune AWD care produce o putere combinată de 239 kW și 605 Nm de cuplu. Această configurație PE poate trece de la 0 la 100 km/h în 5,1 secunde.

IONIQ 6 se laudă cu o rată impresionantă de consum de energie. Consumul de energie al bateriei standard de 53 kWh cu anvelopă de 18 inch și opțiune de motor RWD este estimat la sub 14 kWh/100 km, potrivit WLTP. Acest lucru face din IONIQ 6 unul dintre cele mai eficiente vehicule din punct de vedere energetic de pe piață.

Citiți și: Noul Opel Astra Sports Tourer – un break de succes cu o lungă tradiție

Comments are closed.