Ultimul teaser pentru Noul SUV Renault Espace înaintea debutului!

Pe măsură ce Renault dezvăluie treptat noul său Espace, ceea ce vedem acum este interiorul mașinii, prezentându-ne un imens plafon panoramic din sticlă ce lasă lumina soarelui să pătrundă pe mai mult de un metru pătrat, deoarece se întinde pe 1,33 metri lungime și 0,84 metri lățime. Acesta este ultimul teaser înainte ca Noul Renault Espace să fie dezvăluit integral pe 28 martie 2023.

După ce a fost denumit oficial Espace și după dezvăluirea imaginilor exterioare ale SUV-ului spațios cu 5 și 7 locuri, într-un joc de lumini și umbre, Renault aduce acum în lumina reflectoarelor experiența de la bord. A șasea generație Espace rămâne fidelă spiritului predecesorilor săi și continuă să ofere pasagerilor o experiență de condus confortabilă și spațioasă.

Una dintre cele mai noi caracteristici ale Noului Renault Espace este plafonul panoramic din sticlă mai mare decât oricare altul de pe piață. Imensul plafon oferă pasagerilor din față, mijloc și spate un interior mai luminos și, prin urmare, o experiență de condus mai plăcută.

Citiți și: Premieră mondială pentru Volkswagen ID.3 facelift!

Comments are closed.