Suzuki Swace a fost actualizat cu mai multă tehnologie și putere!

După ce Toyota și-a revizuit recent modelele Corolla, un alt important membru al familiei, break-ul Suzuki Swace, construit pe aceeași platformă, a fost, de asemenea, actualizat. Oferă acum mai multă performanță fără impact asupra eficienței și, de asemenea, tehnologie suplimentară.

Swace păstrează sistemul de propulsie hibrid 1,8 litri, iar puterea motorului electric a crescut de la 71 la 93 CP. Puterea combinată se ridică acum la 138 CP, însemnând o suplimentare cu 15% față de modelul vechi. Aceasta înseamnă că performanța s-a îmbunătățit, timpul petrecut de la 0 la 100 km/h scăzând la 9,4 secunde, Swace fiind acum cu 1,7 secunde mai rapid decât înainte. Această performanță a fost posibilă fără nicio schimbare a consumului de combustibil sau a emisiilor mașinii.

Vor fi oferite mai multe tehnologii de siguranță, cu îmbunătățiri ale razei de detecție a sistemului de avertizare la coliziune și adăugarea unui sistem de asistență la ieșirea în siguranță, care va avertiza ocupanții dacă sunt pe cale să deschidă o ușă în calea unui biciclist sau a unei mașini care se apropie din spate. Există, de asemenea, un nou sistem de monitorizare a șoferului pentru a verifica nivelul de atenție, care poate opri mașina în siguranță dacă este necesar.

În interior, Suzuki anunță că sistemul de infotainment va avea un ecran color HD, în timp ce conectivitatea Apple CarPlay trece de la integrarea cu fir la cea wireless. De asemenea, au fost introduse noi porturi USB-C.

Modificările vizuale includ o bară de protecție spate revizuită și noi lumini de poziție cu LED-uri, în timp ce modelele din nivelul de echipare Ultra dispun de noi lumini de rulare cu LED-uri.

Prețurile și debutul vânzărilor nu au fost, deocamdată, anunțate.

Citiți și: Înmatriculările de mașini noi încep anul în forță!

Comments are closed.