Suzuki dezvăluite noile Jimny – 5 doors și Fronx!

Filiala Suzuki Motor Corporation din India, Maruti Suzuki India Limited, a anunțat lansarea la nivel mondial a două modele SUV, noul Jimny cu 5 uși și noul Fronx, la Auto Expo 2023, eveniment care se desfășoară până pe 18 ianuarie la New Delhi.

A patra generație al lui Jimny va fi comercializată în premieră în India ca versiune în 5 uși. Pentru realizarea acestui model, Suzuki a modificat ușor designul mașinii pentru a putea încorpora un nou set de portiere și un nou set de scaune ce constituie bancheta spate a mașinii. Versiunea în 5 portiere va fi capabilă să ofere clienților o atmosferă off-road remarcabilă ca de la un adevărat off-roader ce are o moștenire puternică provenită de la fratele mai mic în trei portiere. Noua față al lui Jimny vine la pachet cu un nou design și echipamente care să se preteze pentru o plajă mai mare de clienți. 

Versiunea în 3 portiere al lui Jimny măsoară: 3.645 mm lungime, 1.645 mm lățime și 1.720 mm înălțime;

Versiunea în 5 portiere al lui Jimny măsoară: 3.985 mm lungime, 1.645 mm lățime și 1.720 mm înălțime

Motorizare: 1,5 litri benzină;

Transmisie: cutie manuală - 5 rapoarte, cutie automată - 4 rapoarte.

Noul Fronx este un SUV cu un stil coupe și o caroserie compactă. Grila frontală îndrăzneață și lată se asociază cu un stil coupé dinamic, ce se înclină spre spate, și accentuează o proporție fluidă și elastică. În plus față de interiorul de înaltă calitate, care utilizează eficient spațiul, a adoptat echipamente avansate, cum ar fi camera de vizualizare 360 de grade, head-up display, încărcător wireless și grui de ventilație pentru aerul condiționat din spate.

Dimensiuni: 3.995mm / 1.765 mm / 1.550 mm;

Ampatament: 2.520 mm;

Motoare: 1.0 L DITC (mild hybrid), 1.2 L Benzină;

Transmisie: Manuală 5 trepte / Automată 6 trepte (1.0 L), Manuală 5 trepte / AGS 5 trepte (1.2 L).

Citiți și: Conceptul eVX vorbește despre prima mașină electrică de la Suzuki!

Comments are closed.