Suzuki Across PHEV, update tehnologic!

Suzuki a lansat Across PHEV, SUV Plug-in Hybrid, în toamna anului 2020 și anunță mai multe actualizări de tehnologie și echipamente standard pentru 2022, care includ o creștere a încărcătorului (AC) de la 3 la 6kW, permițând astfel un timp de încărcare mult mai rapid.

De exemplu, dacă se utilizează o instalație de încărcare rapidă de 32 A, timpul de încărcare a bateriei este redus de la cinci ore și jumătate la aproximativ două ore și patruzeci și cinci de minute. Încărcarea la o priză casnică, sau publică, de 16A,  este acum redusă cu 36 de minute, la mai puțin de 5 ore.

Pentru a îmbunătăți și mai mult eficiența și stilul, lămpile de ceață față, luminile din spatele habitaclului și luminile din portbagaj sunt acum toate reproiectate, de tip LED. Pentru un plus de confort, iluminarea a fost adăugată la comutatoarele consolei de deasupra capului și la controlul oglinzilor.

În plus, porturile USB au fost acum actualizate de la Type A la Type C pentru a asigura compatibilitatea cu o gamă mai largă de dispozitive mobile.

Citiți și: Noul Suzuki S-Cross va prelua succesul repurtat de Vitara și îl va duce la alt nivel!

Comments are closed.