SsangYong, un brand tot mai vizibil!

AutoWallis Distribution Romania, unic importator al mărcii SsangYong, anunță un record absolut: peste 2.100 de unități SsangYong livrate către clienți în 2023. Rezultatele înregistrate anul trecut se datorează strategiei de vânzări implementată la nivelul rețelei naționale de distribuitori autorizați SsangYong. Cel mai vechi producător auto din Coreea de Sud (1954) este specializat în fabricarea autoturismelor 4x4, în prezent exportând autovehiculele sale în peste 126 de țări. În 2023, modelele Rexton, Musso, Tivoli și Tivoli Grand au beneficiat de facelift-uri și două noi modele au intrat în portofoliu - Torres și Korando E-Motion.

Noul Torres - modelul care reinterpretează spiritul și moștenirea SsangYong – își propune să extindă orizonturile consumatorului în căutarea unui SUV performant. Modelul beneficiază de un design inspirat de Torres del Paine, zonă considerată visul exploratorilor! Este robust și capabil să ofere cumpărătorului său o experiență unică, rămânând stăpân pe situație chiar și pe cele mai dificile suprafețe.

Korando E-Motion - tradiționalul SUV autentic reunește cele mai bune calități ale unei mașini de teren și ale unei berline, oferind un echilibru perfect între design, confort și siguranță în varianta 100% Electric.

„2023 a fost un an foarte important pentru brand-ul nostru pe piața din România: peste 2.100 de unități SsangYong livrate către clienți, cu o creștere cu 21% comparativ față de 2022. Performanțele realizate sunt rezultatul unui brand în plină expansiune, a unor prețuri competitive pentru modelele aflate în gamă, a rețelei naționale de dealeri aflată în plină dezvoltare și, nu în ultimul rând, clienților români. Pe această cale dorim să le mulțumim tuturor partenerilor și clienților noștri pentru încrederea acordată de-a lungul anilor și îi asigurăm că vom face tot posibilul pentru a ne ridica la înălțimea așteptărilor”, a declarat Alexandru Budeanu, Country Manager SsangYong România.

Interesele SsangYong sunt reprezentate în regiunea de Nord-Est de dealerul Open Auto Center Iași, cel care la nivelul Iașului deține o cotă de piață de 5,6% din vânzări.

„Korando a fost motorul nostru în vânzări, luând locul lui Tivoli, model care în 2022 acapara jumătate din numărul de unități comercializate. În 2023 a fost disponibil doar jumătate de an, dar, împreună cu importatorul, am găsit soluțiile optime pentru a depăși acest impediment. Korando a fost secondat în vânzările noastre de Rexton, model pe care l-am vândut cel mai bine din întreaga rețea de dealeri. Ne-am depășit obiectivul de vânzări asumat în 2023, iar pentru acest an ne-am propus să înregistrăm o creștere cu 30%, bazându-ne în afara modelelor deja menționate și pe Musso și Torres”, ne-a declarat Daniel Iacob, director general al Open Auto Center Iași.

Citiți și: Dacia a prezentat Sandrider, prototipul cu care va concura la Raliul Dakar 2025! VIDEO

Comments are closed.