Porți deschise la Casa Auto pentru Noul Duster toată luna iunie!

Casa Auto vă așteaptă toată luna iunie, între orele 09:00 și 18:00, atât la complexul de la Valea Lupului, cât și în Calea Chișinăului nr. 23, să vă bucurați de experiența Duster, cea de-a treia generație a SUV-ului de mare succes putând fi testată de vineri până duminică și la Palas Campus.

Noul Duster continuă povestea de succes a unui model care a devenit o referință pe piață și o adevărată emblemă a mărcii Dacia. Lansat în 2010, reînnoit pentru prima oară în 2017, Duster s-a impus prin modul atipic de abordare a segmentului SUV. Încă din primul an de comercializare, Duster s-a aflat constant în fruntea clasamentului celor mai vândute modele SUV de pe piața din România, indiferent de segment.

Noua gamă Duster este construită pe trei nivele de echipare: Essential, Expression și un nivel superior, cu două variante distincte, dar complementare. 

Cu un design unic ce evidențiază accente Copper Brown, Duster Extreme este ideal pentru pasionații de activități în aer liber în căutare de un vehicul robust și practic (tapițerie din TEP micro-cloud lavabil, bare de pavilion modulare și multe altele). Duster Journey este potrivit pentru clienții care preferă eleganța discretă, confortul și tehnologia ingenioasă (frână de mână automată, sistemul multimedia Nav Live etc.).

Paleta de culori a fost extinsă odată cu apariția nuanței Sandstone Beige (finisaj metalic). Alte șase culori sunt, de asemenea, disponibile: Lichen Kaki, Cedar Green, Terracotta Brown, Schiste Grey, Pearl Black sau Artic White.

Fii printre primii care testează noul Duster și câștigă premii de vacanță! Până pe 16 iunie 2024, te poți înscrie în campania Dacia Duster (www.campanii.dacia.ro sau în showroom-urile Dacia) și poți câștiga o vacanță de 4 zile cu Noul Duster, cu toate cheltuielile incluse, sau unul dintre cele 40 de kit-uri Dacia pentru vacanță, constând din jachetă, șapcă și rucsac.

Citiți și: Final rodnic de primăvară pentru înmatriculările de autoturisme noi în România!

Comments are closed.