Parteneriat între SAIC și Castrol pentru clienții MG!

SAIC Motor, compania-mamă MG, și Castrol au încheiat un acord strategic pe trei ani prin care Castrol devine furnizorul preferat de uleiuri de motor pentru rețeaua MG din Europa Centrală și de Est. Acordul reunește două mărci istorice pentru a oferi soluții adaptate în vederea îmbunătățirii performanței și eficienței în gama variată de automobile MG. Uleiul Castrol EDGE 0W20 C5 este recomandat de MG. Produsul va fi disponibil pentru proprietarii de mașini pentru prima dată în Ungaria, România, Polonia, Cehia, Grecia, Slovacia și Croația. Produsul „co-branded” reunește experiența Castrol în lubrifianți de înaltă calitate de peste 125 de ani și eforturile de pionierat ale MG în domeniul mobilității. MG recomandă Castrol ca partener de încredere pentru motorul tradițional cu ardere internă și pentru automobilele electrice cu baterii și produsele auxiliare din acele piețe.

Baozheng Wang, vicepreședinte Global Business al Castrol, a declarat: „Suntem încântați să ne lansăm în această călătorie cu MG în Europa, acest acord exemplificând puterea colaborării pentru stimularea creării de plus valoare. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună cu MG pentru a debloca noi oportunități pentru o experiență îmbunătățită a clienților”.

Skyler Kim, Managing Director, SAIC Motor Central and Eastern Europe, a declarat: „Colaborarea cu Castrol ne va ajuta să propulsăm marca MG către noi performanțe, sporind semnificativ gradul de notorietate și încrederea mărcii noastre în Europa Centrală și de Est și oferind un serviciu post-vânzare excelent pentru a oferi satisfacție crescută clienților. De asemenea, așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu Castrol pentru viitoarele oferte pentru clienți”.

Despre MG – mobilitate electrică accesibilă pentru Europa

MG a fost pionier de când producătorul auto a început ca Morris Garages în 1924, acum aproape o sută de ani. Acum, o nouă generație poate opta pentru un automobil de la acest brand simbol. Rafinat, inteligent, conectat și pregătit pentru viitor. Misiunea clară a MG este de a face mobilitatea electrică accesibilă tuturor șoferilor europeni care sunt gata să îmbrățișeze un nou stil de viață electric. MG oferă automobile inteligente, practice, sigure, la prețuri corecte și avansate din punct de vedere tehnologic, în diferite segmente, pentru diferite nevoi. Mașinile MG sunt dezvoltate în studiourile de design ale companiei din Shanghai, în colaborare cu studioul nostru de design avansat din Londra. MG este produs în China și disponibil deja în diferite țări europene. Din 2007, MG este una dintre mărcile SAIC Motor, unul dintre cei mai mari zece producători de automobile din lume.

Despre Castrol

Castrol, una dintre cele mai importante mărci de uleiuri auto din lume, are o moștenire mândră în inovație și de alimentare a visurilor de pionierat. Pasiunea noastră pentru performanță, combinată cu filosofia de a lucra în parteneriat, au permis mărcii Castrol să dezvolte uleiuri auto care au stat în centrul numeroaselor performanțe tehnologice pe uscat, aer, mare și în spațiu de peste 125 de ani. Astăzi, Castrol se concentrează pe sustenabilitate prin strategia sa PATH360, care își propune să contribuie la economisirea deșeurilor, reducerea amprentei de carbon și îmbunătățirea vieților oamenilor. Castrol face parte din grupul BP și deservește clienții și consumatorii din sectoarele auto, marin, industrial și energetic. Produsele noastre de marcă sunt recunoscute la nivel global pentru inovație și performanță ridicată prin angajamentul nostru față de calitate premium și tehnologie de ultimă oră.

Citiți și: Noul Opel Grandland: conceput, proiectat și fabricat în Germania! VIDEO

Comments are closed.