Noul Volkswagen ID.7 complet electric poate fi comandatVolkswagen demarează pre-vânzările pentru sedanul său complet electric ID.7. Clienții vor putea comanda inițial modelul cu pachetul de specificații Pro, cu o autonomie de până la 621 kilometri (WLTP) la un preț de 53.335 de euro. Pentru lansarea pe piață, Volkswagen a echipat modelul ID.7 cu tehnologii deosebit de utile și de înaltă calitate. Elemente de top precum head-up display-ul cu realitate augmentată și sistemul de navigație „Discover Pro Max” sunt incluse ca standard.

Imelda Labbé, membră a consiliului de conducere pentru Sales, Marketing și After-sales: „Noul ID.7 îi va impresiona pe clienții noștri din întreaga lume datorită autonomiei sale mari, încărcării rapide, interiorului spațios și operării intuitive. Prin urmare, modelul reprezintă noul reper impus modelelor premium complet electrice de la Volkswagen”.

Concept generos al spațiului și autonomii mari

Prin modelul ID.7, Volkswagen demonstrează odată în plus avantajele și versatilitatea platformei sale MEB. Datorită ieșirilor scurte în consolă și ampatamentului lung, sedanul electric oferă un interior spațios, cu mult spațiu pentru picioarele pasagerilor din spate. Portbagajul de mari dimensiuni poate adăposti bagaje cu un volum total de până la 532 de litri. Unitatea de propulsie compactă este instalată în partea din spate a autovehiculului și furnizează 210 kW (286 CP) și 545 Nm. În ciuda unei lungimi de aproape cinci metri, ID.7 este surprinzător de agil, cu un cerc de bracare de numai 10,9 metri. Cu un consum mediu de combustibil de 16,3 - 14,1 kWh / 100 kilometri și autonomii de până la 621 km (WLTP), eficientul sedan cu specificația de echipare Pro este ideal de asemenea și pentru distanțe mai lungi.

Concept de operare nou cu sistem de climatizare inteligent și asistent vocal

ID.7 este primul autovehicul care dispune de duze de ventilație inteligente care distribuie aerul în întregul interior și permit astfel autovehiculului să se răcească sau să se încălzească mai repede. Plafonul său panoramic mare, opțional, cu „geam inteligent” poate fi comutat între setarea opacă și cea transparentă prin comandă tactilă sau vocală. Noul asistent vocal IDA poate înțelege limbajul natural, făcând autovehiculul mai ușor de operat. ID.7 impresionează și cu o nouă structură a meniului Infotainment. Numeroase solicitări ale clienților au fost luate în considerare aici și integrate în noul concept de operare.

Volkswagen echipează varianta ID.7 Pro cu elemente esențiale deosebit de apreciate, ca standard pentru deschiderea lansării comenzilor.

Acestea includ: head-up display-ul cu realitate augmentată, sistemul de navigație „Discover Pro Max”, jantele de aliaj „Hudson”, 8 J x 19 pe față, 8.5 J x 19 pe spate, negre, cu finisaj diamantat, sistemul de încuiere și pornire fără cheie „Keyless Access” cu SAFELOCK.

Structură a ofertei ușor de înțeles

Datorită pachetelor de echipări opționale, concepute clar, ID.7 este deosebit de simplu de configurat. Pachetul Interior include caracteristici precum scaune confort electrice în față, cu funcție de memorie și programe de masaj, funcție de intrare confort, suport ajustabil pentru coapse, suport lombar pneumatic plus iluminare ambientală cu 30 de culori diferite.

Pachetul Interior „Plus” include airbag-uri suplimentare și sistemul de sonorizare Harman Kardon cu douăsprezece difuzoare plus un difuzor central, 700 W putere totală, un amplificator digital cu 16 canale și un subwoofer. În plus, scaunele premium ergoActive oferă control inteligent al climatizării în scaune și activarea zonei lombare și pelviene.

Este disponibil și un pachet Exterior opțional, care include caracteristici precum farurile LED matrix, geamuri fumurii în spate și funcția de deschidere și închidere a portbagajului controlată prin senzor Easy Open & Close.

Pachetul Exterior „Plus” include de asemenea direcție progresivă și control adaptiv al șasiului DCC, inclusiv selectarea profilului de deplasare.

Preț de pornire pentru comenzile noi

53.335 euro cu TVA pentru versiunea Pro

Ediția specială 1st Edition 

62.269 euro cu TVA pentru versiunea 1st Edition

67.148 euro cu TVA pentru versiunea 1st Edition Plus

68.289 euro cu TVA pentru versiunea 1st Edition Max.

Citiți și: Volkswagen prezintă noua generație Passat: design aerodinamic puternic, calitate înaltă și propulsoare noi, de înaltă eficiență!

Comments are closed.