Noul Peugeot E-Traveller: seducție, emoție și excelență pentru profesioniști! 

Mai eficient, mai confortabil, mai sigur și mai elegant, noul Peugeot E-Traveller  răspunde cerințelor de mobilitate cu emisii zero pentru șoferii profesioniști, fiind partenerul ideal pentru cei care caută un vehicul capabil să transporte confortabil un număr mare de pasageri și bagajele acestora în timpul călătoriilor lungi.

Noul E-Traveller  este disponibil în două lungimi: Standard (4,98 m) și Lung (5,33 m). Înălțimea de 1,90 m îi permite accesul în majoritatea parcărilor.

Adaptat pentru toate cerințele

Destinat operatorilor profesioniști de transport pasageri (hoteluri, shuttle, taxiuri etc.), E-Traveller  este prevăzut cu 5 până la 9 locuri, în funcție de versiune, cu un nivel de confort premium. Un nivel de echipare VIP oferă o configurație lounge cu 4 scaune independente, față în față, cu finisaje și dotări deosebit de luxoase (aer condiționat cu trei zone, plafon din sticlă cu sistem black-out etc.).

E-Traveller  este adaptabil și practic, cu scaune glisante și detașabile, masă pe rândul 2, jaluzele integrate și multe altele. De asemenea, este perfect pentru activități în aer liber, datorită sistemului Advanced Grip Control cu asistare la coborârea în pantă (Hill Assist Descent Control), un sistem de tracțiune consolidat pentru utilizarea pe suprafețe cu aderență redusă (nisip, noroi, zăpadă etc.).

Un E-EXPERT Combi cu până la 9 locuri și funcționalitate optimizată, conceput în primul rând pentru transportul zilnic - asociații, cluburi etc. - este de asemenea disponibil.

Ceea ce au în comun toate noile E-Traveller este spațiul interior deosebit de generos, fără compromisuri, cu bateria amplasată sub podea. În funcție de configurație, noul E-Traveller  poate transporta până la 9 persoane cu un volum al portbagajului de 1.500 de litri, sau 5 persoane și 3.000 de litri, sau chiar să ofere un volum de încărcare de până la 4.900 de litri cu două sau trei persoane la bord.

Bazându-se pe aceste calități fundamentale, noul E-Traveller  face un pas înainte pentru a oferi un nivel mai ridicat în materie de simplitate în utilizare, siguranță și eficiență.

SEDUCŢIE: ELEGANŢĂ PROASPĂTĂ

Mai mult ca niciodată, atunci când vine vorba de transportul de pasageri, noul E-Traveller  reprezintă garanția unei mobilități elegante și confortabile.

•        Parte frontală redesenată. E-Traveller  adoptă noua înfățișare a gamei PEUGEOT, cu un nou design al grilei, cu noua emblemă a Mărcii în centru, precum și cu noile faruri full LED, semnătura emblematică a celor 3 gheare PEUGEOT și o bară de protecție optimizată pentru protecție, aerodinamică și mai multă eficiență. 

•        Planșă de bord complet nouă. Panoul de instrumente digital și ecranul tactil central de mari dimensiuni garantează siguranța și caracterul practic al deplasărilor zilnice. Noul volan poate fi echipat opțional cu sistem de încălzire. Există mai multe compartimente de depozitare, de dimensiuni mai mari, în special în partea superioară a planșei de bord și pe consola centrală. Planșa de bord este dotată și cu noua comandă e-Toggle pentru schimbarea treptelor de viteză, practică și compactă.

•        Finisaj interior rafinat. Finisajul interior acum este mai rafinat, cu o nouă tapițerie sau cu piele perforată pentru scaune (în funcție de versiune) și ornamente noi în culoarea Liquid Palladium pe panourile laterale.

EMOŢIE: DEZVOLTĂRI TEHNOLOGICE PENTRU CONFORT ȘI SIGURANȚĂ SPORITE

Noile dotări ale modelului Peugeot E-Traveller  îmbunătățesc confortul și siguranța zilnică pentru șofer și pasageri. Toate modelele E-Traveller  noi sunt echipate standard cu noul panou de instrumente color 100% digital de 10”. Acesta oferă un afișaj optimizat și personalizabil al informațiilor esențiale, inclusiv pentru sistemul de navigație și informații referitoare la fluxul de energie și reîncărcare.

•        Un nou ecran tactil central de dimensiuni mari. Noul E-Traveller  este dotat standard cu un ecran tactil central HD de 10” pentru controlul sistemului audio și al navigației conectate. Pentru confort deplin, asistentul vocal OK PEUGEOT îți permite să controlezi principalele funcții în limbaj natural.

•        O gamă completă de sisteme pentru asistarea la rulare: avertizare atenție șofer, recunoașterea semnelor de circulație, asistare pentru menținerea benzii de rulare, frânare automată de urgență cu detectarea pietonilor și a bicicliștilor, limitator de viteză. E-Traveller  beneficiază de o gamă largă de sisteme de asistare în timpul rulării, care au fost îmbunătățite pe acest nou model cu controlul adaptiv al vitezei de croazieră.

EXCELENŢĂ: MAI EFICIENT ȘI MAI CONECTAT CA NICIODATĂ

O gamă complet electrică de înaltă performanță, cu o autonomie extinsă de până la 350 km. Trei moduri de rulare pentru a răspunde necesităților zilnice. Noul E-Traveller  este propulsat de un motor electric nou, mai eficient, care oferă o putere maximă de 100 kW (136 CP) și un cuplu maxim de 260 Nm, garantând performanțe optime de la pornire până la o viteză maximă de 130 km/h. Sunt disponibile trei moduri de rulare: Eco pentru maximizarea autonomiei, Power pentru performanțe maxime în condiții de sarcină maximă și Normal.

Două capacități ale bateriei care oferă o autonomie de până la 350 km. Pentru a satisface orice solicitare, noul E-Traveller  oferă două baterii la alegere. Perfect adaptată pentru utilizarea zilnică în mediul urban și suburban, bateria de 50 kWh oferă o autonomie de până la 224 km (omologare în curs în ciclul combinat WLTP). Pentru o versatilitate optimă în toate tipurile de călătorii, bateria de 75 kWh oferă acum o autonomie de până la 350 km (ciclu combinat WLTP în curs de omologare).

Un nou sistem de frânare regenerativă. Pentru optimizarea autonomiei, noul E-Traveller  dispune de un nou sistem de frânare regenerativă care poate fi activat pe trei niveluri diferite de regenerare cu ajutorul padelelor situate în spatele volanului.

Încărcare eficientă. Cu un încărcător integrat monofazat de 7,4 kW și - opțional - un încărcător trifazat de 11 kW, E-Traveller  poate fi încărcat eficient, indiferent de infrastructura disponibilă.

Timpii estimați pentru încărcare sunt următorii:

La o stație publică de încărcare de 100 kW: 38 minute pentru bateria de 50 kWh, 45 minute pentru bateria de 75 kWh (reîncărcare de la 5 la 80%). 

La un wallbox de 11 kW: reîncărcare completă cu încărcătorul integrat de 11 kW în 4 ore și 50 minute pentru bateria de 50 kWh, 7 ore și 30 minute pentru bateria de 75 kWh.

La un wallbox de 7,4 kW: încărcare completă cu încărcătorul integrat de 7,4 kW în 6 ore și 43 minute pentru bateria de 50 kWh, 11 ore și 20 minute pentru bateria de 75 kWh.

Conectivitate de ultimă generație

Sistemele de informații conectate PEUGEOT i-Connect® și PEUGEOT i-Connect® Advanced. Sistemul PEUGEOT i-Connect® oferă o conectivitate cuprinzătoare și foarte receptivă datorită funcției de oglindire (Apple CarPlay/Android Auto). Experiența tehnologică este completată de sistemul PEUGEOT i-Connect® Advanced, care este, de asemenea, echipat cu sistemul de navigație conectat TomTom de înaltă performanță. Actualizările de sistem se efectuează „over the air“.

O conexiune wireless la Apple Car Play și Android Auto înseamnă că acum conținutul smartphone-ului poate fi regăsit pe ecranul central fără să fie nevoie să îl conectezi prin cablu.

Un încărcător wireless pentru smartphone este acum amplasat pe consola centrală, în partea din față a noului E-Traveller . 

Mai multe mufe. Noul E-Traveller  are două mufe USB-C pe planșa de bord, două mufe USB-C în scaunele de pe rândul doi și două prize de 12V.

Citiți și Test Autoplay: Dacia Jogger Hybrid 140

Comments are closed.