Noul Mercedes-Benz GLC Coupé vine doar cu tehnologie de propulsie electrică!

Noul Mercedes-Benz GLC Coupé combină performanța sportivă cu eficiența ridicată. Toate modelele sunt echipate cu tehnologie de propulsie electrică, fie ca un hibrid plug-in cu o autonomie complet electrică (peste 100 kilometri) adecvată pentru nevoile de zi cu zi, fie ca un hibrid ușor cu tehnologie de 48 volți și un starter-generator integrat pentru un plus de creștere și recuperare a energiei.

Iar noul GLC Coupé este acasă pe aproape orice teren. Indiferent dacă este pe drum sau în afara acestuia, acesta impresionează prin confortul și agilitatea sa. Suspensia sportivă este standard. Direcția opțională a punții spate de 4,5° face ca vehiculul să fie și mai manevrabil. Acesta este oferit în pachetul Technology împreună cu suspensia pneumatică AIRMATIC.

Off-road, Coupé-ul punctează prin numeroase dotări, cum ar fi tracțiunea integrală 4MATIC și condusul pur electric off-road la modelele plug-in. Ecranul pentru teren accidentat și „capota transparentă” ca element al camerei de 360° îmbunătățesc confortul experienței de condus.

Motorizările mild-hybrid se bazează pe motoare de 2 litri (benzină sau Diesel) ce dezvoltă între 197 și 269 CP, în timp ce puterile celor trei versiuni plug-in hybrid variază între 313 și 381 CP.

Standardele înalte ale noului GLC Coupé sunt evidente în fiecare detaliu. Hardware-ul și software-ul celei mai noi generații a sistemului de infotainment MBUX (Mercedes-Benz User Experience) oferă și mai multă ușurință în utilizare. Imaginile strălucitoare de pe afișajul central și de pe cadranul de bord facilitează controlul funcțiilor vehiculului și de confort. Cele două ecrane LCD prezintă informații clare și structurate. Sistemul de navigație pe tot ecranul oferă șoferului cea mai bună ghidare posibilă pe traseu. MBUX Augmented Reality pentru navigare este disponibil ca opțiune. O cameră video supraveghează împrejurimile din fața vehiculului. Afișajul central afișează imaginile în mișcare și, de asemenea, suprapune obiecte virtuale, informații și marcaje.

Asistentul vocal Hey Mercedes intuitiv este din ce în ce mai eficient în a răspunde limbajului natural și preferințelor utilizatorului. Serviciile de streaming muzical pot fi integrate perfect în MBUX, inclusiv setările personale, permițând clienților să se bucure de o experiență muzicală personalizată în vehicul. Informații suplimentare sunt furnizate de ghidul audio, care face parte din „MBUX Voice Assistant” de la Mercedes me.

Ca răspuns la comanda vocală „Hey Mercedes, start tourGuide”, sistemul de infotainment MBUX citește informații despre punctele de interes de-a lungul rutei. Sistemul răspunde la aproximativ 3.400 de semne maro de-a lungul autostrăzilor germane. Funcția MBUX Smart Home permite clienților aflați pe drum în noul GLC Coupé să acceseze sistemele inteligente de acasă, de exemplu pentru a monitoriza și regla temperaturile, iluminatul, jaluzelele sau aparatele electrice.

Citiți și: Mitsubishi Outlander revine în Europa cu a patra sa generație!

Comments are closed.