Noua generație Opel Astra se pregătește de lansarea oficială

Constructorul auto german Opel a dat publicității o serie de imagini prin intermediul cărora oferă primele indicii despre următoarea generație a modelului Astra, care va fi disponibil în premieră cu o tehnologie electrificată de propulsie. Fotografiile își propun să evidențieze atenția deosebită acordată fiecărui detaliu și să anunțe o reintrepretare a filozofiei de design implementate de Opel.

„Viitorul Astra va deschide un nou capitol important în cei 30 de ani de istorie ai modelului nostru de clasă compactă. Suntem încrezători că următoarea generație Opel Astra va face o impresie puternică și va atrage mulți clienți noi către marca noastră”, a declarat Michael Lohscheller, CEO-ul Opel.

Elementul central de design exterior al noului vehicul îl constituie o versiune ușor modificată a conceptului Opel Vizor, văzut pentru prima dată la noul crossover Mokka. El se întinde pe toată zona frontală a mașinii și integrează tehnologii inovatoare precum farurile extrem de înguste IntelliLux LED. În partea din spate se remarcă încă de la prima vedere denumirea „Astra” inscripționată pe capota portbagajului.

Aceeași precizie este observată și la interior, acolo unde cumpărătorii modelului Astra vor găsi noul cockpit digital Pure Panel, alcătuit din două ecrane de mari dimensiuni care au rolul de a afișa informațiile relevante într-un format orientat către conducătorul auto. Butoanele fizice sunt foarte puține la număr, scaunele din față au un design ergonomic, iar materialele sunt de calitate superioară pentru a accentua senzația de confort.

Noua generație Opel Astra va fi produsă la Rüsselsheim (Germania), începând din acest an. Mașina va fi disponibilă în două versiuni distincte – hatchback în cinci uși, respectiv Sports Tourer – și va continua planul companiei de electrificare a întregii sale game de modele.

Comments are closed.