Mercedes-Benz va dezvălui noul sedan electric EQE la München

Compania Mercedes-Benz anunță că va participa la ediția din acest an a Salonului Auto de la München sub sloganul „Lead in Electric”. Evenimentul se va desfășura în perioada 7 - 12 septembrie și va găzdui debutul mai multor vehicule complet electrice din portofoliul constructorului auto german. În total, vor fi opt premiere oferite de Mercedes-Benz, Mercedes-EQ, Mercedes-AMG, Mercedes-Maybach și Smart.

Standul Mercedes-Benz va fi unul extrem de variat și va include atât mașini compacte, cât și sedanuri premium de înaltă performanță și monovolume. Printre automobilele care își vor face debutul la München se vor număra modelul EQE, primul sedan electric de lux dezvoltat de divizia Mercedes-AMG și un concept care confirmă intrarea liniei Mercedes-Maybach în era mobilității electrice. În plus, vehiculul compact EQB va avea premiera europeană cu această ocazie, iar Smart va expune un prototip prin intermediul căruia va oferi primele detalii în legătură cu primul produs din viitoarea sa generație de vehicule 100% electrice.

Pentru moment nu se cunosc foarte multe informații despre mașinile care vor fi dezvăluite la Salonul Auto de la München, compania germană publicând doar câteva descrieri scurte. Spre exemplu, despre sedanul electric EQE spune că va îmbina performanțele dinamice și manevrabilitatea excelentă cu un spațiu interior generos pentru a garanta călătorii relaxate.

Reprezentanții mass-media și toate persoanele interesate de noile modele vor putea urmări conferința de presă organizată de Mercedes-Benz în data de 5 septembrie, în direct, pe platforma Mercedes me și pe o serie de rețele sociale.Comments are closed.