Lotus iese cu Noul Hyper-SUV Eletre din segmentul mașinilor sport, dar nu se îndepărtează prea tare! VIDEO

Noul Lotus Eletre este un Hyper-SUV 100% electric, care preia principiile de bază și ADN-ul Lotus din cei peste 70 de ani de experiență în mașini sport, transformându-le într-un model dorit de următoarea generație de clienți Lotus.

Experiența renumită a companiei în dinamică, manevrabilitate, aerodinamică optimizată a fost dezvoltată cu atenție și respect. Eletre ia inima și sufletul celei mai recente mașini sport Lotus - Emira - și performanța aerodinamică revoluționară a hipermașinii Evija complet electrice și le reinterpretează ca un Hyper-SUV.

Eletre oferă un număr semnificativ de premiere pentru Lotus: prima mașină de serie cu cinci uși, primul model în afara segmentelor de mașini sport, primul stil de viață EV, cel mai „conectat” Lotus vreodată. Și, totuși, rămâne un adevărat Lotus, o mașină frumoasă, „cioplită de aer”, plină de tehnologie, performanță sportivă autentică, concepută și dezvoltată de o echipă pasionată.

Lotus Eletre este 4WD, are o capacitate a bateriei de peste 100 kWh și o putere de la 600 CP. Un încărcător de 350 kW va oferi o autonomie de 400 km în doar 20 de minute. Distanța maximă de rulare WLTP a mașinii este de aproximativ 600 km. De asemenea, vine cu capacitatea standard de a accepta încărcare de 22 kW AC.

Primele livrări Eletre sunt programate pentru 2023, începând cu Europa și China.

Citiți și: Mercedes-Benz EQB 300 4Matic: ELECTRIZANT!

Comments are closed.