La Doly Iași a început deja Luna Cadourilor: Noul Suzuki Across a ajuns în showroom!

Noul Suzuki Across a ajuns de câteva zile în showroom la dealerul Doly Iași, unde de la începutul anului s-a putut constata că producătorul japonez a fost primul care și-a dotat toate modelele cu tehnologie hybrid, iar acum, la final de 2020, putem spune că gama mild-hybrid a fost întregită cu prima mașină plug-in hybrid a mărcii. Oricât ai citi despre Across, devenită nava-amiral a mărcii nipone în România, și oricâte poze spectaculoase ai privi tot nu-ți vei putea crea o părere definitivă până când n-o vei putea vedea în fața ta! Probabil tot ce doar ți-ai închipuit va primi o cu totul altă dimensiune în clipa în care vei da ochii cu mașina ce ar fi trebuit să ajungă în showroom abia prin primăvara anului viitor. Au fost disponibile doar câteva mașini pentru România, iar Doly Iași n-a ezitat deloc să le ofere ieșenilor o plăcută surpriză în prag de Crăciun. S-ar putea spune că Luna Cadourilor a început deja la îndrăgitul dealer ieșean, prezența lui Across în showroom fiind un veritabil dar pentru împătimiții constructorului japonez.

Across va fi un deschizător de drumuri”, a precizat Anca Chelaru, care coordonează Departamentul de Vânzări de la Doly Iași, cea care este gata să-ți prezinte fiecare sistem al mașinii, fiecare detaliu tehnologic al modelului plug-in hybrid ce pare a fi capabil să asigure o autonomie de circa 100 de kilometri numai în regim electric. Un mic exemplu doar despre instalația de climatizare: „Instalația de climatizare va asigura temperatura setată doar în zonele care sunt ocupate cu pasageri pentru a nu consuma inutil bateria. Mai mult, pe telecomanda mașinii ai opțiunea de a porni instalația de climatizare de la distanță, pentru ca atunci când ajungi în habitaclu temperatura să fie deja cea dorită. Acest lucru se realizează prin intermediul generatorului cu care este dotată mașina ce dispune și de un propulsor pe benzină de 2,5 litri”.

Citește și: PONTUL LUNII! OPEL ASTRA FACELIFT: FIECARE CU STEAUA SA!

Impunătoarea mașină atrage ca un magnet de cum ai intrat pe ușa showroom-ului. Grila frontală oferă primele semnale că modelul dispune de accente sportive, senzație întărită de jantele generoase, atât ca dimensiuni, cât și în plan estetic, iar cum privirea îți alunecă spre spate începi să realizezi că Across poate fi privită și ca pe o mașină de familie, ideală pentru vacanțe.

Habitaclul își așteaptă cu căldură oaspeții învăluit într-o cascadă de tehnologie. Display central de 9 inch, conectivitate, sisteme de siguranță la discreție, totul pentru deplasări cât mai confortabile cu putință. Ar fi multe de spus despre tot ce pune la dispoziție mașina ce va beneficia de o reducere de circa 5.500 de euro dacă va fi achiziționată prin intermediul Programului Rabla Plus, dar mai adaug doar că sistemul hybrid este oferit de Toyota în cadrul parteneriatului dintre cele două brand-uri, sistem deja recunoscut ca fiind unul de referință în lumea auto, și că abia aștept să fie disponibil pentru un prim test, indiferent de cât de scurt ar fi!

Click AICI pentru mai multe informații despre Suzuki Across!

Comments are closed.