Încă o marcă în portofoliul Auto Mitric Suceava!

Auto Mitric Suceava, cunoscut în special ca dealer Volkswagen, și-a adăugat de la 1 noiembrie încă o marcă în portofoliu. După Audi, a venit rândul unui alt brand din Grupul Volkswagen să beneficieze de service la calitatea deja recunoscută a lucrărilor efectuate de îndrăgitul dealer bucovinean.

Toți posesorii de Skoda sunt de acum și ei bineveniți atunci când au nevoie de lucrări de service, Auto Mitric Suceava fiind autorizat să execute orice lucrare ca și un dealer ce reprezintă interesele constructorului de la Mlada Boleslav. Toate serviciile oferite de Auto Mitric sunt ca și pentru modelele Volkswagen, inclusiv campaniile de service valabile în această perioadă.

„În afara campaniilor de service deja existente, garantăm posesorilor de Skoda ce vor decide să treacă pragul service-ului nostru calitatea lucrărilor cu care considerăm că ne-am creat deja o carte de vizită în regiune. Efectuăm și pentru mașinile Skoda toată gama de lucrări de service, de la cele mecanice și electrice până la tinichigerie și vopsitorie”, ne-a declarat Radu Vasile Ianovici, director de vânzări la Auto Mitric Suceava.

Citiți și: Înmatriculările de mașini noi în România reiau ascensiunea!

Comments are closed.