ID.2All Concept: mașină electrică de la Volkswagen sub 25.000 de euro!

Volkswagen continuă povestea de succes a mașinilor sale compacte în era mobilității electrice și oferă o primă imagine a unui model complet electric care costă mai puțin de 25.000 de euro: conceptul ID.2All. Informații inițiale: tracțiune față, autonomie de până la 450 km, caracteristici tehnologice inovatoare precum Travel Assist, IQ.LIGHT sau Electric Vehicle Route Planner și un nou limbaj de design Volkswagen.

Versiunea de producție se va baza pe platforma MEB entry și este unul dintre cele zece modele electrice noi pe care Volkswagen le va lansa până în 2026. Cu platforma MEB Entry îmbunătățită, ID.2All are un motor electric puternic, 226 CP.

Versiunea de producție a modelului ID.2All va fi unul dintre cele zece modele electrice noi care vor fi lansate de Volkswagen până în 2026. Numai în acest an va fi introdus ID.3 facelift, ID. Buzz cu ampatament lung și ID.7. Acesta va fi urmat de un SUV electric compact în 2026 și, în ciuda tuturor provocărilor, Volkswagen lucrează, de asemenea, la o mașină electrică la un preț mai mic de 20.000 de euro. Acest lucru va oferi producătorului auto cea mai largă gamă de vehicule electrice în comparație cu concurenții săi, iar compania urmărește să obțină o cotă de mașini electrice de 80% în Europa.

Citiți și: Mercedes-Benz GLA facelift: New look și update tehnologic!

Comments are closed.