Ediție limitată pentru cea mai echipată versiune din România: Duster Extreme!

Dacia anunță luni într-un comunicat de presă că lansează pe piața din România seria limitată Duster Extreme, cea mai echipată versiune a SUV-ului fabricat la Mioveni.

Beneficiind de un look exclusiv, noua serie limitată oferă în standard toate echipamentele disponibile pe versiunea superioară de echipare „Prestige”, la care se adaugă dotări precum funcția mâini libere, camera multiview sau avertizorul pentru unghi mort.

La interior, Seria Limitată Duster Extreme dispune de scaune față încălzite, cu tapițerie specifică și cu elemente de design de culoare orange. Atât volanul, cât și maneta schimbătorului de viteze sunt îmbrăcate în piele.

La exterior se remarcă inserțiile de culoare orange prezente în partea superioară a calandrului, pe carcasa oglinzilor retrovizoare și la nivelul barelor de pavilion și noile jante de aliaj 17” Full Black.

Totodată, Seria Limitată Duster Extreme va inaugura o nouă culoare de caroserie în gama Dacia, intitulată Grey Urban. 

Disponibilă în două versiuni de motorizare – Blue dCi 115 și TCe 150 – Seria Limitată Duster Extreme va putea fi comandată începând din 10 ianuarie 2022 în întreaga rețea de agenți autorizați Dacia din România.

PREŢURIGRUP
MOTOPROPULSOR
PREŢ
Seria limitatăEXTREMECutie de viteze manuală cu 6 trepteTCe 150 benzină4x422.550 Euro (TVA inclus)
Cutie de viteze automată EDCTCe 150Benzină4x221.900 Euro (TVA inclus)
Cutie de viteze manuală cu 6 trepteBlue dCi 1154x422.100 Euro (TVA inclus)

Citiți și: Cei mai buni sportivi ai Iașului pe anul 2021!

Comments are closed.