Cupa „Tester Grup” închide pe platoul de la Păun stagiunea națională de Off-Road! Zece titluri de campion național vor fi cucerite la Iași!

Cupa „Tester Grup” va fi, ca și anul trecut, ultima etapă, a VII-a, a Campionatului Național de Off-Road 2022. Tradiționala competiție va fi organizată între 11 și 13 noiembrie de ACS Adventure 4x4 Iași, principala atracție pentru public urmând să fie proba de trial, programată pe 13 noiembrie, de la ora 10:00, la Păun, unde se anunță și o veritabilă demonstrație de virtuozitate cu modele Land Rover Defender. Competiția este structurată pe șase clase de echipare a mașinilor și dificultate a traseelor: Standard A, Standard B, Challenge, Open, Open SSV și Extrem.

Etapa trecută, a VI-a, desfășurată la Buzău, a adus echipajului Sorin Nedelcu / Liviu Dănilă titlul național la Open SSV a probei Trophy. Și la clasa Standard A a probei de Trial este cunoscut echipajul campion, alcătuit din Cristian Foaltin și Ciprian Moldoveanu. În clasamentul cluburilor conduce X3M Vâlcea, care și-a asigurat medalia de aur încă din etapa a V-a, dar au mai rămas de stabilit la Iași zece titluri de campion național și multe medalii de acordat, așa că se anunță lupte grele pentru a ajunge pe podium!

Noutatea acestei ediții este dată de prezența Groupama Asigurări, partenerul de mobilitate, prin intermediul căruia pasionații de off-road și nu numai pot descoperi ofertele și facilitățile de asigurări RCA și CASCO, dar și alte tipuri de asigurări.

Citiți și Test Autoplay: Dacia Jogger și revelația GPL!

Comments are closed.