Când vor ajunge în showroom-uri noile generații Logan, Sandero și Sandero Stepway și când vor fi deschise comenzile!

Prezentarea primului model sută la sută electric din gama Dacia - Spring - a lăsat cumva în umbră noile generații Logan, Sandero și Sandero Stepway. Sigur, Spring este premiera absolută, dar noile modele ale constructorului autohton au suficiente atuuri de oferit astfel încât, la ora deschiderii comenzilor, consultanții de vânzări vor fi probabil solicitați ca-n vremurile bune.

Deocamdată însă nu sunt cunoscute prețurile cu care atractivele mașini vor fi vândute pe piața României, dar se știe că în noiembrie vor fi deschise comenzile pentru ca noile modele să ajungă în showroom-uri în prima parte a lui decembrie. Deja destui clienți se interesează cum își vor putea comanda modelul dorit și să-l conducă după ce va fi operațională ediția 2021 a Programului Rabla Clasic, deși nu este exclus ca prețurile să fie ceva mai ridicate față de generațiile precedente. Numai dacă spunem că la nivel de motorizări vor trebui respectate normele Euro 6 full, ce vor intra în vigoare începând cu 1 ianuarie 2021, și ne dăm seama că numai și dacă Dacia va reuși să le mențină cât mai aproape de versiunile anterioare și tot ar fi o veritabilă performanță.

Certe sunt însă atuurile cu care mașina va veni în fața clienților. „Pe lângă motoare de ultimă generație, noile modele vor beneficia standard și de toate normele de siguranță, dintre care amintesc doar frânarea automată de urgență și sistemul SOS. O diferență esențială va fi că, pentru prima dată în gama Dacia, mașinile vor fi construite pe o platformă actuală Renault, cea pe care sunt construite Clio și Captur”, ne-a declarat Lucian Damian, șeful de vânzări Dacia la Casa Auto Valea Lupului, subliniind și schimbarea de strategie la care a apelat Renault, promovând Sandero Stepway ca un model diferențiat clar de Sandero, nicidecum doar o versiune de echipare a mașinii ce cunoște un imens succes în Europa, motiv pentru care producția a și fost mutată în Maroc, deoarece de acolo se ajunge mult mai ușor decât din România pe toate marile piețe ale Europei!

Trecând de progresele atât de evidente vizibile la exterior, multe întrebări sunt legate de calitatea materialelor folosite în habitaclu, dar și la acest capitol sunt destule semnale încurajatoare. „Saltul din interior este spectaculos. Au apărut inserții textile pe bord, iar sistemul multimedia, propus în trei variante diferite, este complet nou”, a adăugat Lucian Damian, care așteaptă cu toată încrederea noile modele în showroom: „O parte consistentă din vânzările noastre o realizăm cu credite bazându-ne pe generoasa campanie All Inclusive, grație căreia în ratele persoanelor fizice au fost incluse și reviziile pentru toți cei 5 ani de garanție. Este o ofertă foarte bună, la care sunt convins că și viitorii proprietari ai noilor modele vor apela cu toată încrederea”.

Comments are closed.