Avanpremieră națională la Casa Auto Iași pentru Noul Range Rover: rafinament fără egal! VIDEO

Noul Range Rover va putea fi admirat joi și vineri, în avanpremieră la Iași, în cadrul expoziției temporare organizată de ArtEast Gallery în showroom-ul Land Rover Iași, expoziție deschisă publicului pe parcursul acestei săptămâni.

A cincea generație de SUV-uri de lux aduce filozofia modernistă a designului Land Rover la nivelul următor, cu o interpretare contemporană a profilului său emblematic, realizând o creație care se afirmă uluitor. Designul continuă să fie deschizător de drumuri, conferind modernitate celui mai nou model reprezentativ Land Rover.

Noul Range Rover este cel mai dorit dintre cele produse până în prezent, îmbinând modernitatea și grația estetică cu tehnologii sofisticate și conectivitate neîntreruptă. Cu o serie de motoare eficiente semihibride și hibride cu alimentare la priză (un Range Rover complet electric urmând a intra în gamă în 2024) plus interioare cu patru, cinci sau șapte locuri disponibile pe caroserii cu ampatament standard sau lung, noul Range Rover este acasă în orice mediu.

Echipările disponibile ale noului SUV sunt SE, HSE și Autobiography. Pe durata primului an de producție va fi disponibilă o variantă First Edition, având la bază modelul Autobiography, cu o specificație unică. 

„Noul Range Rover este o mașină cu un caracter inegalabil, de la sobrietatea impecabilă a exteriorului, la sanctuarul desăvârșit oferit de habitaclu. Inspirat de un intelectualism creativ și de dorința de perfecțiune, nu urmează moda sau tendințele, ci este pur și simplu cel mai dezirabil Range Rover creat vreodată, rezultat al unei filosofii a designului modernist combinată cu peste 50 de ani de evoluție” - Prof. Gerry McGovern OBE, Chief Creative Officer, Jaguar Land Rover.

În registrul creativității și al esteticii, o dată cu lansarea Noului Range Rover la Iași, showroom-ul Land Rover - Casa Auto devine un spațiu alternativ de expoziție de artă în cadrul unui proiect de promovare a artiștilor contemporani reprezentați de Galeria ArtEast. 

„Ne dorim o colaborare care să aducă împreună pasiunea pentru frumos și performanță și de a oferi șansa unor comunități elitiste de a regăsi valoarea și calitatea deopotrivă în artă și în ingineria adusă la rang de artă”, a precizat Cristina Vararu, Director Vânzări Casa Auto Iași.

Spațiul expozițional temporar din showroom-ul Land Rover va prezenta o selecție de artiști ale căror lucrări vor putea fi achiziționate în original sau în serii limitate de litografii cu certificat de autenticitate, în inițiativa de a crea un fond de susținere a artiștilor refugiați ucraineni. 

Galeria ArtEast din Iași dezvoltă programe care să aducă în prim-plan artiști contemporani, atât din România, cât și din spațiul central si est-european. De la primele expoziții s-a dovedit un proiect de succes, propunând artiști ieșeni unei audiențe naționale, dar și artiști emergenți sau consacrați publicului ieșean. 

„Proiectele de nivel internațional cer de regulă timp îndelungat pentru cristalizare, bugetare si implementare. Și totuși, sub presiunea conflictelor de la granița țării, s-a născut imperativ primul proiect transfrontalier, ArtEast în rezidență, dedicat artiștilor ucraineni. Fugind din calea războiului, artiștii din țara vecină au nevoie imediată de solidaritatea noastră, a managerilor culturali și a iubitorilor de frumos, pentru a se simți în siguranță și a-și continua munca. Talentul și creativitatea acestora nu trebuie să se risipească sub povara acestei situații teribile. Parteneriatul galeriei noastre cu Casa Auto într-un proiect destinat să consolideze un fond de ajutor pentru artiștii ucraineni este un prim pas, care sper să găsească ecou în comunitatea ieșeană și să ofere un sprijin neîntârziat artiștilor refugiați în zona noastră”, a menționat Dana Lungu, Galerist ArtEast Gallery.

Citiți și: Cea mai puternică Mazda construită vreodată! Noul SUV CX-60 este primul model plug-in hybrid al mărcii!

Comments are closed.