Volvo se pregătește pentru lansarea modelului S60 Polestar Engineered

Producătorul auto suedez Volvo informează că va oferi un pachet electrificat de înaltă performanță denumit „Polestar Engineered”, care a fost dezvoltat special pentru vehiculele hibride plug-in T8 Twin Engine din seria „60”.

Anunțul este comunicat cu doar o săptămână înainte de prezentarea noului sedan sport S60, care va avea loc odată cu inaugurarea primei uzine Volvo din Statele Unite ale Americii. Noul S60 va fi primul automobil Volvo produs vreodată în SUA, fiind vorba despre o fabrică situată în Charleston, Carolina de Sud.

Pachetul „Polestar Engineered” își propune să reflecte angajamentul companiei față de domeniul electrificării și va include modificări efectuate la nivelul jantelor, frânelor, suspensiilor și unității de control al motorului.

„Mașinile electrice reprezintă viitorul nostru. Astăzi începe o nouă eră pentru modelele electrificate oferite de Volvo și îmbunătățite prin expertiza Polestar”, a declarat Håkan Samuelsson, președintele Volvo.

Versiunea Polestar Engineered va fi oferită doar pentru vârful de gamă S60 T8 Twin Engine și se va poziționa deasupra variantelor R-Design. Începând de anul viitor vor beneficia de acest tratament noul break V60 și SUV-ul XC60.

Comments are closed.