Volkswagen prezintă noul crossover decapotabil T-Roc Cabriolet

Compania germană Volkswagen își propune să aducă un aer proaspăt în segmentul SUV-urilor prin lansarea modelului decapotabil T-Roc Cabriolet, pe care îl va expune, în premieră mondială, în cadrul ediției din luna septembrie a Salonului Auto de la Frankfurt. Lansarea spre vânzare este programată să aibă loc în primăvara anului 2020.

T-Roc Cabriolet este primul crossover decapotabil din clasa compactă, el îmbinând în mod optim designul exterior curajos, poziția ridicată a scaunelor, flexibilitatea ridicată și experiența deosebită a condusului.

Vehiculul dispune de un plafon retractabil din material textil, urmând astfel o tradiție începută de modelele Beetle și Golf. Acest plafon automat se deschide în doar nouă secunde, chiar și când mașina este în mișcare, la viteze de până la 30 km/h.

Clienții au posibilitatea de a comanda noul sistem de infotainment MIB3, care îi permite automobilului să rămână conectat în permanență, precum și să ofere noi servicii și funcții. Informațiile sunt afișate pe un ecran cu diagonala de până la 8 inch, la care se poate adăuga tehnologia Active Info Display, cu al său ecran de 11,7 inch, pentru a forma sistemul Digital Cockpit.

Noul crossover decapotabil cu tracțiune față poate fi echipat cu unul dintre cele două motoare turbo pe benzină, care dezvoltă 115 CP și 150 CP. Cutia de viteze manuală cu șase trepte însoțește în mod standard unitatea de 1 litru cu trei cilindri. De cealaltă parte, propulsorul de 1,5 litri cu patru cilindri poate fi conectat opțional la o transmisie cu dublu ambreiaj și șapte rapoarte.

În plus, cumpărătorii noului model Volkswagen T-Roc Cabriolet au șansa de a alege dintre nivelurile de echipare Style și R-Line, primul dintre ele concentrându-se pe design, iar cel de-al doilea fiind orientat către latura sportivă.

Comments are closed.