Volkswagen oferă noi detalii despre viitoarea generație Golf

Cu scurtă vreme înainte de prezentarea oficială a noului model Golf, compania germană Volkswagen a dat publicității o serie de fotografii care dezvăluie indicii suplimentare despre designul exterior și interior al mult așteptatului vehicul.

Cea de-a opta generație a popularului hatcback de dimensiuni compacte va beneficia de o înfățișare mult mai dinamică decât a tuturor predecesorilor săi. Liniile fluide ale caroseriei sunt completate de farurile cu formă ușor alungită și unite printr-o bandă luminoasă subțire.

În ceea ce privește interiorul, noul model nu pare să aibă prea multe în comun cu vehiculul pe care îl înlocuiește. Se observă că experții Volkswagen au hotărât să instaleze mai puține butoane fizice și să pună la dispoziția clienților un panou de instrumente complet digital, care ocupă mai mult de jumătate din lățimea bordului.

În plus, conform publicației Motor1.com, actulizările efectuate asupra platformei MQB va aduce o creștere a spațiului pentru pasageri și bagajelor acestora.

Noua generație Volkswagen Golf va debuta în data de 24 octombrie și va fi lansată spre vânzare în Europa până la finalul anului curent. Hatchback-ul în cinci uși va fi urmat de versiunea break, iar gama va fi completată în 2020 de noile variante Golf GTI și Golf R.

Comments are closed.