Volkswagen lansează noul T-Roc Cabriolet

+-+
  • Noul Volkswagen decapotabil convinge prin prețul atrăgător și performanțele sale, prețul recomandat de bază este 28.949 de euro (TVA inclusă).
  • Sistemul de protecție la răsturnare și modificările structurale garantează protecție maximă pentru acest model decapotabil.

Noul T-Roc Cabrio va ajunge la distribuitori în această vară. Primul crossover Volkswagen decapotabil îmbină cel mai bine caracteristicile atât ale unei decapotabile cât și cele ale unui SUV, combinând plăcerea condusului cu utilitatea și designul rafinat.

Elementele ce includ sistemul de protecție și rama parbrizului ranforsată sunt proiectate pentru a asigura o siguranță maximă. Noua decapotabilă este disponibilă spre configurare la un preț recomandat de 28.949 de euro (TVA inclusă).

Primul crossover decapotabil (CUV) de la Volkswagen este un mijloc de transport confortabil pentru orice călătorie, fie ea una de plăcere atât în oraș sau în afara acestuia, cu zile însorite sau ploioase. Plafonul retractabil electrohidraulic reprezintă elementul central al modelului T-Roc Cabrio. Acesta se deschide în nouă secunde, la viteze de până la 30 km/h, și dacă s-ar arăta nori de ploaie topul s-ar închide complet în 11 secunde. Sistemul de blocare electromecanic îl fixează imediat. În consecință, canalele de ploaie sunt menținute curate și apa se poate scurge prin cusăturile longitudinale ale panourilor laterale ca un canal de apă suplimentar.

Caracteristicile de siguranță ale condusului chiar cu topul închis nu compromit siguranța în T-Roc Cabrio. Sistemul de protecție la răsturnare este localizat în spatele tetierelor scaunului din spate. Se extinde intr-o fracțiune de secundă în cazul în care valorile de accelerație laterală definite sau de înclinare sunt depășite.

Pasagerii locurilor din față beneficiază de un parbriz ranforsat. Rigiditatea la torsiune a caroseriei este, în plus, garantată de prinderile spate între stâlpul B din stânga și dreapta și carcasa roții din spate, precum și un panou dublu din podea spate și podea laterală. Folosirea oțelului de înaltă rezistență și a oțelului format la cald, crește de asemenea, nivelul de siguranță.

Funcțiile We Connect, precum Emergency Call Service, sunt de ajutor în situațiile extreme. Un companion cu stil, și conectat și potrivit pentru ritmul cotidian, astfel este caracterizat noul T-Roc Cabrio. Decapotabila măsoară 4.268 mm lungime și 1.811 mm lățime. Așadar, vehiculul este cu 34 mm mai lung decât T-Roc în caroseria standard. Rezultatul este că noua versiune beneficiază de o capacitate de încărcare disponibilă de 284 de litri, ceea ce face din noul CUV un companion perfect timp de 365 de zile pe an. Acest lucru este evidențiat și de bancheta spate, datorită funcției sale de încărcare, permite, de asemenea, transportul articolelor lungi în vehicul.

Suportul de remorcare opțional care poate fi instalat și eliminat din nou reprezintă o soluție practică în multe situații de zi cu zi. Două motoare eficiente pe benzină sunt disponibile pe modelul Volkswagen decapotabil: 1.0 TSI care generează 85 kW/115 CP și cel mai sportiv 1.5 TSI ACT cu o putere de 115 kW/150 CP. Ambele unități de putere sunt potrivite pentru calatorii relaxante.

În deplasare, sistemele de infotainment de ultimă generație asigură tuturor o stare de spirit bună fie că plouă sau soarele strălucește. Un eSiM a fost integrat pentru o mai bună conectivitate, astfel că avem un vehicul online tot timpul, iar funcțiile We Connect facilitează utilizarea unui hotspot Wi-Fi, streaming media și Internet Radio.

+++

Comments are closed.