Volkswagen a publicat noi schițe ale viitoarei generații Golf

Constructorul auto german Volkswagen a dezvăluit o serie de indicii referitoare la cea de-a opta generație a modelului Golf în cadrul unui raport anual care conține informații despre planurile companiei și despre rezultatele financiare.

Prima dintre imagini surprinde exteriorul următoarei generații Golf, care promite să stabilească noi standarde în clasa compactă și să pună la dispoziția clienților un design modern începând din toamna acestui an, când este așteptată să debuteze în industria auto.

Cea de-a doua schiță oferă detalii despre interiorul mașinii, acolo unde va fi instalat un nou sistem de infotainment alături de instrumentarul de bord complet digital. Numărul butoanelor convenționale a fost micșorat semnificativ și se observă aici doar patru astfel de elemente instalate sub fantele de ventilație din zona mediană. De asemenea, lângă levierul transmisiei automate se remarcă alte câteva butoane tradiționale, unul dintre ele fiind alocat frânei electronice de parcare, potrivit Motor1.com. Volanul include și el o serie de butoane, în dreapta și în stânga emblemei Volkswagen.

În ceea ce privește motorizarea, noua generație Volkswagen Golf va oferi atât propulsoare termice, diesel și pe benzină, cât și opțiuni micro-hibride și hibride plug-in.

Comments are closed.