Volkswagen a început asamblarea modelului T-Roc Cabriolet la Osnabrück

Uzina pe care compania germană Volkswagen o deține la Osnabrück a trecut printr-un amplu proces de optimizare în ultimele luni în așa fel încât totul să fie pus la punct pentru începerea producției noului crossover decapotabil T-Roc Cabriolet.

„Vehiculul a fost în mare parte dezvoltat la Osnabrück. Iar acum este produs tot aici. Este un adevărat copil al acestui loc. Echipa a depus mult efort pentru a aduce T-Roc Cabriolet aici și se bucură acum de recompensa obținută în urma acestei munci. Producția, asamblarea și logistica au fost modernizate cu multe milioane de euro și au ajuns la un standard excelent. În următorii cinci ani vom continua să investim în acest loc, predominant pentru producția lui T-Roc Cabriolet”, a declarat Andreas Tostmann, membru în consiliul de management al companiei Volkswagen, responsabil de producție.

T-Roc Cabriolet este o variantă decapotabilă a mult apreciatului crossover T-Roc, inclusă în portofoliul Volkswagen în noiembrie 2017. Vehiculul dispune de un plafon retractabil din material textil, un design atractiv, o poziționare înaltă a scaunelor și un grad ridicat de funcționalitate.

Pe lângă noul Volkswagen T-Roc Cabriolet, uzina de la Osnabrück produce și modelul Porsche Cayman.

Comments are closed.