Viitorul SUV al gamei Hyundai se va numi Bayon

Hyundai a dezvăluit denumirea noului autovehicul de clasă SUV al gamei sale – Bayon, care va fi disponibil pe piața europeană din prima jumătate a anului 2021. Bayon se va alătura modelelor Kona, Tucson, Nexo și Santa Fe, completând familia Sport Utility Vehicle din Europa.

„La nivel european, Hyundai ocupă o poziție predominantă în segmentul SUV, atât din punct de vedere al diversității gamei de modele, cât și al rezultatelor obținute în vânzări”, a declarat Andreas-Christoph Hofmann, Vice President of Marketing & Product. „Odată cu această lansare, obiectivul producătorului este de a extinde oferta într-un segment extrem de popular”, a adăugat el.

Denumirea modelului a avut ca sursa de inspirație orașul Bayonne din sud-vestul Franței. Amplasat între Oceanul Atlantic și Muntii Pirinei, Bayonne reprezintă destinația perfectă de vacanță pentru activități precum navigație sau drumeții.

Cele mai cunoscute modele de clasă SUV ale gamei Hyundai poartă numele diferitelor regiuni din intreaga lume. Printre acestea se numără:

- Tucson – cel mai mare oraș din sudul statului Arizona;

- Santa Fe – capitala statului New Mexico;

- Kona – regiunea cu același nume din Hawaii;

- Nexo – denumirea orașului situat pe cea mai populară insulă daneză Bornholm.

Mai multe detalii despre modelul Hyundai Bayon vor fi dezvăluite în perioada următoare.

Comments are closed.