Versiunea europeană a modelului Volkswagen Nivus se va numi „Taigo”

Producătorul auto german Volkswagen a anunțat oficial că va include un nou SUV coupé în portofoliul său, către finalul anului 2021, iar acest vehicul va adopta denumirea „Taigo”. Modelul va avea la bază crossover-ul Nivus, care a fost lansat de curând pe piața din Brazilia și despre care s-a spus că va primi în scurtă vreme o variantă adresată clienților din Europa.

Taigo va combina silueta dinamică și sportivă, specifică unui coupé, cu poziționarea înaltă a scaunelor pentru a oferi experiențe dintre cele mai plăcute pe durata fiecărei deplasări. De asemenea, el va aduce un concept modern de operare, un cockpit complet digital, o multitudine de sisteme avansate de asistență și o conectivitate de top, la care se vor adăuga farurile cu tehnologie LED și motoarele eficiente TSI incluse în echiparea standard.

Noul Volkswagen Taigo își va face debutul în vara acestui an și va fi lansat spre vânzare către sfârșitul anului 2021. Producția lui se va desfășura în cadrul uzinei din Pamplona, Spania.

Comments are closed.