Utilitara Clasa T se va alătura portofoliului Mercedes-Benz în 2022

Divizia Mercedes-Benz Vans se pregătește să lanseze un nou vehicul utilitar de dimensiuni compacte creat special pentru a fi pe placul familiilor și clienților care aleg să meargă în vacanțe în grupuri mai mari de persoane. Noul model va purta denumirea Clasa T și va ajunge pe piață în prima jumătate a anului 2022.

„Odată cu noul Mercedes-Benz Clasa T, vom oferi un vehicul care le va permite familiilor și persoanelor dornice să își petreacă timpul liber într-un mod activ să intre în lumea Mercedes-Benz. Acești clienți caută vehicule compacte, atractive și practice, iar Clasa T se va adapta perfect cerințelor lor”, a declarat Marcus Breitschwerdt, șeful Mercedes-Benz Vans.

Clasa T va oferi un spațiu interior extrem de generos, astfel că se va preta perfect la o varietate de întrebuințări diferite, fără a face niciun compromis în materie de confort.

„Prin noua configurație și designul Clasei T am reușit o fuziune între funcționalitate și atractivitate. Filosofia noastră unică de design Sensual Purity ne-a ajutat să creăm un companion perfect pentru familii”, a adăugat Gorden Wagener, directorul de design al grupului german Daimler.

Noua utilitară Mercedes-Benz Clasa T va fi dezvoltată în parteneriat cu alianța Renault-Nissan-Mitsubishi și va pune la dispoziția clienților o versiune cu motorizare electrică, pe lângă opțiunile cu sisteme convenționale de propulsie.

Comments are closed.