Unic în Europa de Est – Casa Auto Centru Tehnic duce vopsirea auto într-o nouă eră!

Situată între showroom-urile Opel şi Peugeot-Citroen, cea mai nouă investiţie a Tester Grup - Casa Auto Centru Tehnic - şi-a deschis porţile pentru clienţi pe 1 august, iar preşedintele Bogdan Piţigoi a explicat de ce abia la început de octombrie a ales s-o prezinte oficial. „Am preferat să nu organizăm un eveniment pentru mass-media ieşeană cu o zi înainte de deschiderea pentru public, deoarece n-am vrut să vă povestim ce va fi. V-am invitat la două luni de când centrul este funcţional pentru a putea vedea ceea ce reuşim să facem aici, ceea ce punem la dispoziţie ieşenilor. Aşa cum ne-am obişnuit clienţii, continuăm să le oferim surprize cât mai plăcute, să le oferim servicii de o calitate ireproşabilă. Iar serviciile integrate în acest complex nu le pot găsi nicăieri în Iaşi, dar nici în România şi, mai mult, în toată Europa de Est!”, a declarat Bogdan Piţigoi, preşedintele Tester Grup.

Tester Grup a inaugurat oficial în Leţcani, pe DN 28, prima tinichigerie-vopsitorie-caroserie dotată cu linie robotizată din Europa de Est. Casa Auto Centru Tehnic este o investiţie de 2,5 milioane de euro, întinsă pe o suprafaţă totală de 2.000 metri pătraţi, şi a fost realizată din dorinţa de a îmbunătăţi în permanenţă serviciile oferite clienţilor, cu reparaţii de o calitate ireproşabilă efectuate într-un timp foarte scurt. În plus, clienţii Casa Auto Centru Tehnic vor beneficia oricând şi gratuit de maşină la schimb pe durata reparaţiei şi pot afla online statusul maşinii aflate în lucru! „Prioritate vor avea clienţii celor treisprezece mărci pe care noi le reprezentăm, dar, în limita locurilor disponibile, vom încerca să ajutăm orice om care are o daună a maşinii sale. Cei care apelează la serviciile noastre, în septembrie am înregistrat peste 300 de maşini, îşi vor primi maşina înapoi într-un timp foarte scurt. Prin tot ce am făcut aici reuşim să eliminăm zbuciumul clientului care a suferit o daună cu maşina, tot zbuciumul pe care-l are până ajunge cu maşina în service, dar şi tot zbuciumul pe care-l are până îşi primeşte maşina înapoi”, a adăugat Piţigoi.

Salariu de 1.400 de euro pentru un vopsitor!

Liniile robotizate reduc de cinci ori timpul în care este predată o maşină vopsită faţă de atelierul clasic, timpul de uscare - atât cel de dinainte de vopsire, cât şi cel de după vopsire - fiind redus covârşitor graţie temperaturilor de 400 grade Celsius ce pot fi atinse. Curăţenia domneşte în Casa Auto Centru Tehnic, nu există nici urmă de praf de la şlefuirea pieselor ce urmează a fi vopsite, domneşte ordinea, fiecare angajat, că este român sau din Sri Lanka, ştie ce are de făcut pe cele două linii în care se lucrează la foc automat, domneşte cu alte cuvinte o atmosferă de parcă ai fi într-un laborator, într-un centru de cercetare, sau „în micuţa noastră fabrică”, aşa cum îi spun angajaţii, unii dintre ei atingând următoarele salarii lunare nete: 1.400 de euro un vopsitor, 1.000 de euro un tinichigiu şi 900 de euro un pregătitor.

„Tot ceea ce facem are ca scop satisfacerea nevoilor clienţilor noştri, iar Casa Auto Centru Tehnic va oferi o nouă perspectivă asupra felului în care oamenii interacţionează cu domeniul reparaţiilor auto. Grupul Tester îmbrăţişează tehnologia şi inovaţia, motoarele economiei contemporane, şi credem că această investiţie este încă o dovadă că ascultăm dorinţele clienţilor noştri şi le punem în practică”, a menţionat Bogdan Piţigoi.

Utilajele cu care este dotat Casa Auto Centru Tehnic sunt de ultimă generaţie şi au fost achiziţionate de la Intersofex, implicată în proiect fiind şi Auto Total, care  furnizează vopsele premium de cea mai bună calitate marca PPG. „Viitorul constă în colaborarea oameni - roboţi. Facem Iaşului cunoştinţă cu o lume în care oamenii lucrează cot la cot cu roboţii şi integrăm în mediile de lucru existente la Casa Auto o linie robotizată menită să revoluţioneze reparaţiile auto”, a precizat Daniel Condrea, director After Sales Casa Auto.

Comments are closed.