TVR ramIne In Marea Britanie

Galerie foto

Fabricantul britanic independent de masini sport, TVR, si a Incheiat prima etapa a planurilor sale de mutare si doreste sa confirme faptul ca va ramIne In Marea Britanie si predominant In Lancashire, regiune unde compania a fost fondata In 1947.

Pentru viitorul apropiat, TVR va opera dintr un sediu nou international localizat In Lancaster, unde vor functiona echipele de management, vInzari, dar si cele de cercetare si dezvoltare. Va fi de asemenea si un muzeu TVR si o biblioteca cu arhive In sediul respectiv, unde presa, vizitatorii, clientii si alti entuziasti vor fi calduros primiti. UrmInd discutiile extinse Impreuna cu consiliul local, productia finala a masinilor TVR va ramIne totusi la Lancashire. Este planuit ca unele manufacturari de subansamble sa fie eventual realizate In afara noii fabrici, dar acesta ramIne a fi un subiect de discutii si va fi legat de noile materiale si tehnologii care vor fi caracteristice viitoarelor modele TVR.

Noile facilitati, unde TVR se va muta In urmatoarele luni, vor ajuta TVR sa Indeplineasca standardele Euro IV si sa si creeze o prezenta internationala tot mai mare, odata cu viitoarele sale programe de Imbunatatiri continue de calitate. Mutarea va fi atent realizata pentru a minimiza "frictiunile" si pentru ca nici comenzile clientilor sa nu fie afectate. "Aceasta este prima etapa de tranzitie pentru companie", a spus David Oxley, directorul executiv al TVR. "Fabrica de la Squire Gate ne va permite sa crestem volumul de vInzari de automobile cu standard Euro IV si va deschide noi piete, internationale, pentru TVR. Cartierul general de la Lancaster ne va creste de asemenea eficienta In administratie, cercetari si dezvoltare, postvInzari si vInzari si departamentul de marketing".

Aceste mutari strategice ale TVR continua sa i Intareasca pozitia drept unul dintre foarte putinii fabricanti veritabili britanici de masini sport, de care este extrem de mIndru. Compania ramIne devotata principiului de a produce masini cu performante premium, ceea ce face de aproape 60 de ani, fiind o traditie pe care o va continua la fel de bine si In viitor.

Comments are closed.