Triplu eveniment la Bras Iasi!

Galerie foto

Bras Iasi, unul dintre cei mai buni concesionari ai importatorului Renault Romania, a inaugurat noul sau complex situat vizavi de Metro, prilej cu care a lansat noul Renault Koleos si a prezentat monopostul Renault F1. Invitatii au fost rasfatati si cu un recital sustinut de Andreea Balan, pentru ca seara perfecta oferita de Bras sa fie incheiata pe ritmurile impuse de arcusul maestrului Marinica Botea.

Dupa 15 ani de activitate a Grupului de firme BRAS, s a simtit nevoia inaugurarii unei noi concesiuni ce detine atit un showroom, cit si un service care sa asigure servicii prompte si profesioniste. Secretul longevitatii firmei consta in diversificarea activitatilor in domeniul auto: magazine piese auto tip Dacia, concesiune Renault turisme, scoala soferi, concesiune Renault camioane, Broker de Asigurare, Rent a Car.

Noul service Bras, autorizat RAR, detine o suprafata extinsa pina la 1.900 mp, ce cuprinde ateliere specializate: mecanica (800 mp), electricitate, tinichigerie si vopsitorie (1.100 mp), dotate cu utilaje necesare interventiilor prompte si eficiente pentru autoturismele din gama Renault.

In noul showroom ce detine o suprafata de 365 mp, aveti posibilitatea de a descoperi alaturi de modelele binecunoscute Renault Symbol, Megane, Clio 3, Laguna 3, noul crossover Koleos! "Pentru anul 2008 estimam vinzari de aproximativ 10 unitati Koleos! Dorim ca noul model sa impulsioneze vinzarile alaturi de modelele consacrate Megane Sedan si Symbol", ne-a declarat Simona Cojocariu, director marketing Bras Iasi.

"4x4 outside, Renault inside" este sloganul care accentueaza calitatile noului Renault Koleos, cu rolul de a atrage cit mai multi clienti care si doresc un automobil off road pastrind aceleasi trasaturi Renault.

Confortul excelent pe sosea si senzatia de berlina bine insonorizata, cu suspensii de inalta clasa, sint insotite de aptitudini pe teren accidentat. In ciuda dimensiunilor compacte, a caroseriei in doua volume si a esteticii atragatoare, spatiul interior si modularitatea habitaclului sint comparabile cu acelea ale unui monovolum pentru familie. Renault Koleos a obtinut cinci stele la testele de siguranta EuroNCAP, iar calitatea si tehnologia au ca suport resursele de invidiat ale Aliantei Renault Nissan.

Comments are closed.