Trado Motors si a extins Service-ul

Galerie foto

Intr-un context mai putin favorabil investitiilor, dealerul BMW din Iasi, Trado Motors, a dus la bun sfirsit investitia initiata cu doi ani in urma - noul corp dedicat service ului. Functiile deservite prin extindere sint: mecanica si electrica, scopul principal al extinderii fiind insa atelierul de tinichigerie si vopsitorie la standarde BMW.
Rezultatele acestei investitii se vor simti in perioada urmatoare in calitatea si timpul de livrare al serviciilor post vinzare. "Industria auto se afla intr o perioada dificila, motiv pentru care trebuie sa acordam o atentie speciala serviciilor post-vinzare. Deschiderea noului corp dedicat service ului reprezinta o necesitate pentru a raspunde exigentelor unor masini exceptionale ce merita o grija aparte, o manopera profesionala si piese originale", sustine Catalin Dobre, Director General Trado Motors.

Extinderea a dublat capacitatea de preluare a cererilor, reducind astfel semnificativ timpul de asteptare. Utilat dupa cele mai noi standarde, service ul include un stand de ultima generatie pentru redresat caroserii si un atelier profesional de tinichigerie si vopsitorie.

Parc de masini rulate BMW
Trado Motors a deschis la Iasi, in Sos.Pacurari, nr. 143, un parc de masini rulate dedicat celor interesati sa isi achizitioneze o masina premium. Noul parc de masini rulate cu istoric cunoscut si garantie asigura un standard de calitate garantat, in comparatie cu alternativele de cumparare a unei masini second hand.

Stocul de masini BMW beneficiaza de garantie Basic Service Inclusive, iar pretul de pornire al unui autoturism BMW este de 11.765 euro, fara TVA.

Comments are closed.