Toyota include o versiune plug-in hybrid în gama RAV4

Cu ocazia ediției din acest an a Salonului Auto de la Los Angeles, compania japoneză Toyota anunță extinderea familiei RAV4 cu ajutorul unei variante vârf de gamă care dispune de un sistem de propulsie plug-in hybrid.

Noul vehicul promite să fie mai puternic și mai eficient decât toți concurenții direcți din clasa lui, profitând de cei peste 20 de ani de experiență pe care îi are marca niponă în domeniul tehnologiilor hibride. Derivata plug-in hybrid se poziționează în partea superioară a liniei RAV4, un model care se bucură de mult succes pe piața din Europa și care a fost comandat de peste 120.000 de clienți de la debutul înregistrat în acest an.

RAV4 Plug-in Hybrid se bazează pe platforma GA-K și promite să fie extrem de agil pe traseele off-road datorită sistemului inteligent de tracțiune integrală AWD-i, ce face parte din echiparea standard. SUV-ul este prevăzut cu un motor pe benzină de 2,5 litri și o unitate electrică, alături de care dezvoltă o putere combinată de 306 CP (225 kW), suficient pentru a accelera de la 0 la 100 km/h în doar 6,2 secunde.

În plus, mașina beneficiază de o baterie litiu-ion de mare capacitate cu sprijinul căreia se poate deplasa în modul complet electric pe o distanță de până la 60 km, conform standardelor WLTP.

Noul model Toyota RAV4 Plug-in Hybrid va fi lansat pe piață în cea de-a doua jumătate a anului 2020.

Comments are closed.