Toyota Corolla – Mai multa adrenalina si placere

Galerie foto

Cea de-a zecea generatie a modelului Toyota Corolla a fost lansata la Salonul Auto de la Helsinki.
Noua Corolla, care continua sa fie cel mai de succes model Toyota din intreaga lume, este un sedan stilizat si dinamic, gindit pentru a fi pe placul unei game variate de clienti din Europa. Modelul este de o calitate superioara, datorita designului deosebit si inaltimii spatiului interior, care au rolul de a spori placerea de a conduce.

Cea mai noua varianta Corolla este diferita fata de modelele anterioare, fiind proiectata pentru a oferi clientilor o perspectiva noua asupra sofatului. Cea mai importanta calitate a noului model este spatiul interior foarte mare si implicit confortul de inalta clasa pe care il ofera pasagerilor. Structura habitaclului a fost gindita special pentru a crea senzatia extraordinara de spatiu, dincolo de spatiul fizic disponibil oricum.

Noua gama Toyota Corolla va beneficia de cea mai noua tehnologie, motorul fiind disponibil in doua variante Diesel si doua benzina si trei tipuri de transmisie.
Toshi Ezaki, inginerul-sef care a proiectat noua Corolla, afirma ca isi doreste ca modelul sa ofere soferilor "mai multa adrenalina si placere".

Comments are closed.