Tester Grup asigură mobilitatea medicilor din Iași

Casa Auto, divizia auto a Tester Grup, sprijină Spitalul Clinic de Boli Infecțioase aSfânta Parascheva” din Iași care are nevoie de mobilitate în această perioadă de luptă împotriva coronavirusului și pune la dispoziție 10 mașini din flota proprie pentru facilitarea deplasării cadrelor medicale în această perioadă.

„Este o ocazie pentru noi toţi să demonstrăm unitate, solidaritate, responsabilitate și implicare în această luptă împotriva coronavirusului pentru a putea depăşi cât mai curând această criză”, se precizează în comunicatul oficial. Tester Grup s-a implicat constant în acțiuni întreprinse în beneficiul comunității locale, iar acest moment nu avea cum să treacă neobservat.

„Responsabilitatea este cuvântul cheie în această perioadă. Pentru noi, sănătatea, siguranța și binele angajaților noștri și a familiilor lor reprezintă prima noastră prioritate. Cealaltă datorie este cea față de comunitatea în care trăim. Păstrând ochii deschiși și fiind atenți la nevoile comunității locale am luat inițiativa de a pune la dispoziția cadrelor medicale din linia întâi o flotă de 10 mașini care să le faciliteze mobilitatea. Ne bucurăm că le putem fi de ajutor și le transmit și pe această cale mulțumiri pentru tot ce fac, sănătate și putere în următoarea perioadă”, a declarat Bogdan Pițigoi, Președinte Tester Grup.

Compania ieșeană își încheie comunicatul de presă printr-un îndemn la cooperare și colaborare, încurajând toate persoanele și firmele să se reunească pentru a lupta împotriva noului virus.

Comments are closed.