„Tester Grup 25 de Ani” reaşează Iaşul pe harta off-road-ului din România!

Ar fi trecut probabil şi al şaptelea an de când Iaşul n-a mai găzduit o etapă din Campionatul Naţional de Off-Road dacă responsabilii Clubului Adventure 4x4 Iaşi n-ar fi reuşit să se asocieze cu Tester Grup pentru a organiza o competiţie pe care cu siguranţă participanţii nu o vor uita prea uşor. Acolo unde se implică Tester Grup, care în această lună aniversează primii 25 de ani de existenţă, se ştie deja că standardele de calitate sunt dintre cele mai ridicate, aşa că a VII-a etapă a ediţiei din acest an a Campionatului Naţional de Off-Road se va desfăşura vineri şi sâmbătă la Iaşi, timp în care vor fi testate abilităţile piloţilor de a conduce în teren accidentat, anduranţa maşinilor, descifrarea roadbook urilor şi spiritul de echipă al celor ce se vor aventura să participe.

Competiţia poartă numele „Tester Grup 25 de Ani” şi a fost prefaţată ieri printr-o conferinţă de presă organizată în showroom-ul Land Rover Jaguar din cadrul complexului Casa Auto, showroom ce recent a suferit mici, dar costisitoare transformări. Startul oficial al etapei este programat mâine, la ora 09:00, în Parcul tehnic din parcarea Motelului Bucium. Toate obstacolele întâlnite pe traseu vor fi sută la sută naturale, iar punctul culminant al competiţiei va fi sâmbătă, începând cu ora 14:00, pe platoul Păun (comuna Bârnova), unde toate maşinile vor da un spectacol de cai putere şi abilităţi extraordinare la proba Superspecială de Trial. Spectaculozitatea probei constă în parcurgerea unui traseu bine delimitat, cu diferite surprize puse la cale de organizatori, toate acestea desfăşurându-se contra cronometru. „Vor exista patru clase de dificultate: Standard A, Standard B, Open şi Extrem. Le vom oferi celor care concurează un traseu aşa cum îşi doresc”, a promis ieri Raimond Chelban (foto, dreapta), preşedintele Clubului Adventure 4x4 Iaşi.

Regal de pilotaj off-road pentru pasionaţi!

Competiţia sportivă va fi completată de un eveniment deschis publicului larg, organizat de Grupul Tester. Sâmbătă şi duminică, în intervalul orar 10:00 - 17:00, pe platoul Păun, vor fi promovate aventura şi ieşirile în natură atât pentru iubitorii de motoare, cât şi pentru întreaga familie. Tester Grup, la aniversarea primilor 25 de ani de existenţă, se alătură competiţiei sportive cu o componentă antrenantă, oferind tuturor pasionaţilor şansa să-şi testeze calităţile de pilot în teren accidentat, şi nu numai, precum şi să-şi ostoiască pofta de adrenalină. „Vom pune la dispoziţia pasionaţilor 25 de modele de la 13 mărci. Maşinile vor putea fi testate pe trei tipuri de trasee: off-road, on-road şi forestier”, a precizat Cristina Văraru (foto, stânga), director de vânzări al Diviziei Auto din Tester Grup. Evenimentul va fi completat de o zonă de street food, muzică şi activităţi în aer liber. „Rămnem în continuare aproape de oameni, vom continua să evoluăm şi să inovăm”, a menţionat Mirela Podea (foto, centru), directorul de marketing al Tester Grup. Dragoş GAŞPAR

Comments are closed.