Test Drive Week la Casa Auto până pe 20 iunie!

Casa Auto dedică această săptămână celor mai intense experiențe de condus la bordul noilor modele Peugeot: Noul 208 – „Mașina Anului” 2020 în Europa, titlu pe care îl merită din plin și puteți citi AICI un reportaj dedicat acestui model, și Noul SUV 2008 – câștigător RedDot. Doritorii se pot înscrie la test drive la numărul unic de contact 0232933 sau prin e-mail la contact@testergrup.ro, vii la Casa Auto în Șos. Păcurari să testezi noile modele Peugeot și poți câștiga o călătorie de un week-end cu noul model 2008.


Noul Peugeot 208 își arată partea tinerească prin forma sa sportivă și distinctivă. Interiorul dezvăluie originalul Peugeot i-Cockpit® 3D. Noua mașină urbană îți oferă libertatea de a alege dintr-o gamă de motoare pe benzină, diesel sau electrice. Când te uiți câte premii a adunat Peugeot 208, noua generație, ai fi tentat să crezi că s-a inventat mașina perfectă. Peugeot deține acele cunoștințe de alchimie care îi permit să transforme fiecare nouă generație a hatchback-ului de segment B într-un succes.

Noul 208 are deja în torpedo titlul de „Mașina Anului” 2020 în Europa. În România, Peugeot a fost premiat în cadrul competiției anuale organizate de Asociația Presei Auto din România. În cadrul aceluiași eveniment, Centru Tehnic – cea mai mare tinichigerie, vopsitorie, caroserie din Europa de Est, proiect unic în România al Tester Grup, își însușea premiul pentru „Viziunea anului”.


Descoperă noul Peugeot 2008, un SUV versatil, cu un design superb și care-ți poate oferi o experiență de condus extinsă, grație Peugeot i-Cockpit® 3D, tehnologiilor de ultimă oră și gamei complete de soluții de propulsie. Cu linii de design care sunt fluide și robuste în același timp, Noul SUV Peugeot 2008 afișează proporții generoase și inspiră putere din orice unghi l-ai privi. Profilul său fațetat dezvăluie linii elegante și laturi sculptate aproape de șasiu, oferindu-i un stil incisiv și plin de viață. Partea frontală expresivă, semnătura luminoasă distinctivă, jantele sale pe 18 inch decorate cu inserții aerodinamice, capota orizontală ce se continuă cu dungile negre lucioase de pe montanții parbrizului și acoperișul Black Diamond îmbunătățesc aspectul eficient și sportive. Noul SUV Peugeot 2008 oferă o gamă completă de tehnologii și funcții de asistență a șoferului de ultimă generație pentru a îmbunătăți siguranța, pentru a te sprijini în efectuarea manevrelor și pentru a te ajuta să anticipezi mai bine situațiile din preajma vehiculului.
Pentru solicitare ofertă sau programări la test drive contactați dealerul Peugeot - Casa Auto la 0232933. Pentru mai multe oferte sunteți așteptați și pe https://mallauto.testergrup.ro/Peugeot sau în showroom-ul Peugeot Casa Auto din Șos. Păcurari nr. 177, Iași.

Comments are closed.