Suzuki prezintă conceptele Jimny Sierra Pickup Style și Jimmy Survive

Compania japoneză Suzuki anunță că va dezvălui în cadrul ediției de anul viitor a Salonului Auto de la Tokyo, desfășurat în perioada 11 - 13 ianuarie, două concepte bazate pe SUV-ul Jimny.

Primul dintre ele se numește „Jimmy Sierra Pickup Style”, are garda la sol mai înaltă decât cea a vehiculului standard și dispune de o benă în locul portbagajului și al scaunelor din spate. De asemenea, Suzuki a efectuat numeroase modificări la nivelul designului, iar printre elementele care se remarcă imediat se numără grila radiatorului și cele două cârlige instalate în partea din față. Un alt detaliu special este reprezentat de culoarea aleasă pentru caroserie, care imită aspectul lemnului.

Cel de-al doilea concept a fost botezat „Jimmy Survive” și își propune să fie o variantă mai orientată spre off-road a SUV-ului nipon. Pe lângă o gardă la sol ridicată, el beneficiază de anvelope mai mari, bare de protecție mai agresive și o gamă vastă de elemente menite să protejeze automobilul în timpul deplasărilor pe terenuri accidentate.

Jimmy Sierra Pickup Style și Jimmy Survive vor rămâne, cel mai probabil, la stadiul de concept deoarece Suzuki nu și-a exprimat intenția de a le transforma în modele de serie.

Comments are closed.