autoplay
A aparut numarul 139
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Volvo_XC40_1505997527
21 Septembrie 2017
SUV-ul compact XC40 se alatura gamei Volvo

Constructorul auto suedez Volvo Cars anunţă astăzi extinderea liniei sale de SUV-uri cu ajutorul modelului de mici dimensiuni botezat „XC40”, care vine să completeze oferta alcătuită din XC60 şi XC90.

XC40 este primul automobil din familia Volvo susţinut de noua platformă CMA (Compact Modular Architecture), pe care se vor baza toate maşinile din gama „40”, inclusiv cele cu propulsie complet electrică.

Vehiculul beneficiază de tehnologii avansate de siguranţă, conectivitate şi infotainment, cum ar fi Pilot Assist, City Safety, Run-off Road Protection and Mitigation, Cross Traffic Alert şi cameră video cu vedere la 360 de grade, fapt care îl transformă într-unul din cele mai bine echipate SUV-uri premium de mici dimensiuni.

Încă din momentul debutului pe piaţă, XC40 va fi disponibil cu un motor diesel şi un propulsor T5 Drive-E pe benzină, cu patru cilindri, alte unităţi urmând a fi lansate pe parcurs. Pe lângă versiunea hibridă şi cea electrică, XC40 va fi primul model Volvo echipat cu noul motor în trei cilindri.

Volvo va produce noul SUV XC40 în cadrul uzinei din Gent, Belgia, începând din luna noiembrie.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite