autoplay
A aparut numarul 139
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Porsche_Panamera_Turbo_S_E-Hybrid_1511523442
24 Noiembrie 2017
Porsche isi va diminua emisiile de noxe prin electrificarea liniei de produse

Compania germana Porsche sustine ca nu se va confrunta cu probleme in momentul in care va trebui sa indeplineasca urmatoarele standarde europene privind emisiile de CO2 deoarece mai mult de jumatate dintre masinile pe care le va vinde in anul 2025 vor avea sisteme electrificate de propulsie.

Comisia Europeana a propus o reducere cu 30% a emisiilor de CO2 care vor fi generate de automobilele noi incepand din anul 2030, fiind vorba asadar despre mai putin de 67 de grame per kilometru in ciclul NEDC. Jumatate din acest obiectiv va trebui atins pana in anul 2025, relateaza Automotive News Europe.

„Nu vom fi nevoiti sa facem un efort din punct de vedere tehnic”, a declarat Michael Steiner, directorul de dezvoltare al firmei Porsche.

Oficialul german isi doreste ca portofoliul marcii Porsche sa fie atat de atractiv incat din ce in ce mai multi clienti sa isi doreasca sa cumpere modele electrificate, dar sa includa in continuare si vehicule cu sisteme traditionale de propulsie.

Porsche planuieste sa lanseze cel putin inca un automobil electric pana in 2025, pe langa sedanul Mission E, care va putea fi achizitionat in Europa incepand din 2020.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite