autoplay
A aparut numarul 139
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Infiniti_QX50_1511514382
24 Noiembrie 2017
Infiniti a dezvaluit oficial noul crossover QX50

Producătorul auto japonez Infiniti lansează acum cel mai important vehicul din istoria sa, care se mândreşte cu un design frumos, tehnologii avansate şi performanţe remarcabile.

Noul crossover de clasă medie Infiniti QX50 beneficiază de un motor VC-Turbo de 2 litri, cu raport variabil de compresie, capabil să îmbine puterea unui propulsor turbo pe benzină de 2 litri cu eficienţa şi cuplul unei unităţi diesel în patru cilindri. Motorul promite să dezvolte 268 CP şi un cuplu maxim de 380 Nm, cu un consum mediu de combustibil de 9 litri/100 km în cazul versiunii cu tracţiune integrală.

Automobilul este construit pe baza unei platforme complet noi, este prevăzut cu un motor instalat în partea din faţă şi dispune în mod standard de un sistem de tracţiune faţă. Datorită acestei arhitecturi este obţinut un echilibru între proporţiile spaţiului dedicat pasagerilor şi cel destinat bagajelor.

Noul Infiniti QX50 este echipat cu pachetul de tehnologii ProPILOT Assist graţie cărora şoferul este ajutat să controleze acceleraţia, frâna şi direcţia în timpul deplasărilor pe o singură bandă a unei autostrăzi, dar fără a pierde controlul asupra maşinii.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite