Start DACIA DAYS la Casa Auto Iași!A treia generație a modelelor de succes Logan, Sandero și Sandero Stepway a ajuns la Casa Auto Iași, iar acum le găsești în trei puncte din oraș: DN28, nr. 10, Valea Lupului, CENTRO - Calea Chișinăului, nr. 23, în proximitatea Iulius Mall și Mall Auto - șos. Păcurari, nr. 177. Timp de două săptămâni, până pe 5 martie, se va desfășura evenimentul DACIA DAYS, prilej numai bun pentru a vă familiariza cu aceste apreciate modele.

Cu cea de-a treia generație a modelelor Logan, Sandero și Sandero Stepway, Dacia reînnoiește simultan trei din modelele sale emblematice și redefinește automobilul practic și contemporan, care se adresează nevoilor reale ale clienților, la prețul corect. Fă cunoștință cu noile modele Dacia și testează mașina preferată pentru o zi! Descoperă exteriorul și interiorul complet redesenate și echipamentele pentru un plus de confort în fiecare călătorie!

CLICK AICI pentru un atractiv reportaj cu NOUA DACIA SANDERO STEPWAY!

Afișând dimensiuni exterioare comparabile cu cele ale vehiculelor din generația precedentă, acestea oferă, pe lângă designul complet nou, un plus de modernitate, de echipamente și de polivalență, fără a uita spiritul și atributele de fiabilitate ale înaintașelor.

Disponibile la un preț la fel de atractiv, noile modele Dacia reprezintă un răspuns adecvat pentru așteptările unei categorii tot mai numeroase de clienți, pentru care achiziția unei mașini se înscrie într-o tendință de abordare rațională a opțiunilor de consum pe termen lung. Clienții își doresc în special experiența unui produs mai bun, la prețul corect.

Blocurile optice față și spate ale celor trei modele inaugurează noua semnătură în formă de „Y” a mărcii Dacia. Datorită acesteia, a treia generație a gamei Logan, Sandero și Sandero Stepway beneficiază de o identitate puternică. Atât în față cât și în spate, blocurile optice sunt reunite de o nervură orizontală, care accentuează impresia de lățime mai mare a vehiculelor.

Pentru a face cunoștință cu noua generație Dacia sunteți așteptați în showroom-urile Casa Auto din Iași, iar pentru programări și înscrieri la test-drive puteți apela numărul unic de contact 0232933.Comments are closed.