Smart se desparte de motoarele termice printr-o ediție specială

În anul 2020, Smart va deveni primul producător auto din lume care își va trece întregul portofoliu de la motorizările convenționale cu ardere internă la tehnologiile electrice. Însă până atunci, oficialii companiei germane au hotărât să lanseze o ediție specială, exclusivistă și limitată, care să includă ultimele 21 de vehicule cu propulsoare termice oferite de Smart.

Final Collector's Edition marchează începutul unei noi ere pentru brand-ul Smart și celebrează cei 21 de ani de inovații puse la dispoziția clienților din întreaga lume. Cele 21 de mașini au fost desenate de Konstantin Grcic și realizate în colaborare cu Brabus, ele urmând să părăsească linia de asamblare în august 2019 pentru a ajunge în posesia celor mai pasionați colecționari și fani Smart.

Schema de culori aleasă pentru această ediție specială are rolul de a aduce un omagiu primei generații de automobile Smart. Caroseria este vopsită într-o nuanță de galben metalizat în partea din față, continuată printr-un negru mat în partea din spate. Aceeași temă coloristică este implementată și la interiorul ultimelor 21 de vehicule Smart echipate cu motoare termice.

Comments are closed.