Škoda va lansa o versiune mai puternică a viitorului SUV electric

Potrivit unor informații recente, compania cehă Škoda plănuiește să ofere o variantă cu performanțe superioare a viitorului său SUV cu propulsie electrică, despre are se presupune că va adopta denumirea „eRS” și va debuta în 2022.

După lansarea modelului prefigurat prin intermediul conceptului Vision E, spre finalul anului 2020, Škoda va include în gamă și o derivată mai sportivă, conform declarației date de Alain Favey, directorul de vânzări și marketing al mărcii, notează Autocar.co.uk.

„Va exista o versiune vRS a viitoarei noastre mașini electrice. Ea se va concentra mai mult asupra stilului și experienței, nu neapărat asupra performanței”, a precizat Favey. „Clienților le place să se bucure de o experiență sportivă și fără să se afle într-o mașină sport extravagantă. Cel mai puternic vRS dezvoltă 245 CP, de aceea ne vom axa pe aspect și abilitățile dinamice”, a adăugat el.

În momentul de față, singura variantă vRS aflată pe piață este cea a modelului Octavia, dar ei i se va alătura peste câteva luni o derivată Kodiaq vRS. De asemenea, este posibilă revenirea automobilului Fabia vRS, disponibil în perioada 2010 - 2014, după dezvăluirea noii generații.

Comments are closed.