Škoda oferă detalii despre interiorul noului SUV electric Enyaq iV

Škoda Enyaq iV este primul model de serie al companiei cehe bazat pe arhitectura electrică MEB a grupului german Volkswagen. Automobilul va fi prezentat oficial în data de 1 septembrie, în cadrul unui eveniment desfășurat la Praga, motiv pentru care au început să apară în spațiul public din ce în ce mai multe informații cu privire la noul produs.

De această dată, Škoda a dezvăluit o schiță care surprinde habitaclul viitorului SUV Enyaq iV, alaturi de un interviu efectuat cu Norbert Weber, directorul de design interior al companiei. Principala sursă de inspirație utilizată în cazul noului model o constituie mediile moderne de viață, care se concentrează pe materiale naturale, sustenabile și reciclate.

O premieră absolută adusă de modelul electric Enyaq iV o reprezintă lansarea conceptului Design Selections în locul nivelurilor de echipare convenționale. Clienții vor avea la dispoziție o varietate de materiale, culori și pachete de opțiuni pe diverse teme pe care le vor putea combina în funcție de preferințe.

Interiorul promite a fi foarte spațios datorită numeroaselor beneficii aduse de platforma MEB. Tunelul central care se găsește în cazul mașinilor echipate cu motorizări termice lipsește în cazul modelelor electrice, astfel că podeaua este perfect plată și permite o configurare diferită a interiorului. Drept urmare, designerii Škoda au hotărât ca bordul SUV-ului Enyaq iV să fie structurat pe mai multe niveluri pentru a accentua senzația de spațiu și au integrat un compartiment suplimentar de depozitare sub consola centrală. În plus, ecranul cu diagonala de 13 inch amplasat în zona mediană este înconjurat de materiale plăcute la atingere din dorința de a-i ajuta pe clienți să se simtă ca în confortul propriei sufragerii.

Citiți aici și alte informații despre viitorul model Škoda Enyaq iV.

Comments are closed.