Škoda Kodiaq va primi un facelift în această lună

Constructorul auto ceh Škoda a dat publicității trei schițe de design care au rolul de a dezvălui primele indicii despre versiunea actualizată a modelului Kodiaq. Vehiculul de mari dimensiuni, disponibil și într-o configurație cu șapte locuri, a marcat debutul campaniei de succes a firmei Škoda de extindere a prezenței pe piața SUV-urilor, în anul 2016. Acum, el se pregătește să primească o serie de modificări de natură estetică și tehnică, pe care clienții le vor descoperi în data de 13 aprilie.

Una dintre schițele publicate de Škoda evidențiază partea frontală a noului Kodiaq. Din această imagine se observă cu ușurință atât capota redesenată, cât și grila hexagonală a radiatorului, farurile înguste completate de luminile de ceață, fanta de ventilație amplasată deasupra barei de protecție și inserțiile din aluminiu.

Celelalte două imagini își propun să prezinte detalii despre semnătura luminoasă a noului model SUV, care adoptă o formă mai aplatizată și sunt alcătuite din câte două module din LED.

Lansarea lui Kodiaq în anul 2016 a dat startul actualei familii de SUV-uri oferite de Škoda și nomenclaturii utilizate pentru aceste modele. Până în momentul de față, el a fost vândut în peste 600.000 de unități pe cele 60 de piețe din lume unde este comercializat.

Comments are closed.