Škoda Kamiq Scoutline va debuta la Salonul Auto de la Geneva

Compania Škoda anunță includerea unei versiuni Scoutline în gama SUV-ului de oraș Kamiq, la scurtă vreme după lansarea aceluiași model în nivelul de echipare Monte Carlo.

În varianta Scoutline, modelul Kamiq dispune la exterior de numeroase accente de culoare neagră și detalii argintii care își propun să îi evidențieze latura sportivă. Se remarcă spoiler-ul frontal menit să asigure o protecție suplimentară zonei inferioare a mașinii, difuzorul de aer din spate, carcasele oglinzilor laterale și barele de pe plafon, toate cu finisaj argintiu. De asemenea, se observă benzile cromate din jurul geamurilor fumurii SunSet, jantele Braga din aliaj cu diametrul de 17 inch, pe care clienții le pot înlocui opțional cu unele Crater de 18 inch, precum și farurile full-LED incluse în echiparea standard.

Interiorul noului SUV Kamiq Scoutline oferă un spațiu generos și o serie de decorațiuni exclusiviste, cum ar fi detaliile care imită lemnul, fantele de ventilație cu finisaj cromat și pedalele acoperite cu aluminiu. Scaunele din față sunt ajustabile în înălțime și au tapițeria obținută din combinația materialului ThermoFlux și a microfibrei Suedia. Volanul, frâna de mână și schimbătorul de viteze sunt îmbrăcate în piele, iar iluminatul ambiental se poate face în trei culori distincte. În plus, clienții pot alege ca plafonul să fie acoperit cu un material de culoare neagră.

Derivata Scoutline a modelului Kamiq este disponibilă în toate nuanțele de caroserie și cu toate opțiunile de motorizare oferite și în cazul automobilului de bază. Drept urmare, cumpărătorii pot opta pentru unul dintre cele trei propulsoare pe benzină, la care se adaugă o unitate diesel și o alta G-TEC pe bază de CNG, aceste motoare fiind capabile să dezvolte între 90 CP și 150 CP.

Noua Škoda Kamiq Scoutline va fi prezentată public în luna martie a acestui an, în cadrul Salonului Auto de la Geneva, iar lansarea pe piață a mașinii va avea loc în iunie.

Comments are closed.